L.A.P.Ė. parašė:
kokio pas jus dydzio pilvai kad pacioms neina susitvarkyt?😂
Tokio kad putkos nesimato pasilenkus
ai dar net nusivalyt po wc sunki misija buna
L.A.P.Ė. parašė:
kokio pas jus dydzio pilvai kad pacioms neina susitvarkyt?😂
Tokio kad putkos nesimato pasilenkus
ai dar net nusivalyt po wc sunki misija buna
Kriste514 parašė:
Kalbejom kalbejom... Kai dejau plikai. Ryt vyras is naktines gris, paklausiu, ar neliko neskustu vietu 😂😂 o siaip tai kol skutau galvojau boze boze... Kaip maniskiu…
tai matau uztai ir sakau kokio dydzio pilvai nes as gimdymo isvakarese pati viska puikiai susitvarkiau ir paryciais gimdyt isvaziavau 😂tiesiog kai nematai pilvo keistai skamba kad uzpakali nusibalyt problema darosi atrodo ispindejimo lygis iki kosmoso😂😂😂
L.A.P.Ė. parašė:
tai matau uztai ir sakau kokio dydzio pilvai nes as gimdymo isvakarese pati viska puikiai susitvarkiau ir paryciais gimdyt isvaziavau 😂tiesiog kai nematai pilvo kei…
Nu ne, man dar nesunku nusivalyt 😂😂 bet jo, cia teisybe, lape. As su rizikingu nestumu ir maziau dejuoju, nei kitos. Jeigu man butu reikeje tiek dejuot tai mane vyras jau palikes butu turbut 😂😂
Bet man tik dziaugtis lieka. Nezinau ar joms taip tikrai sunku ar tiesiog ta nestumo opera isijungus 😂😂
Kriste514 parašė:
Nu ne, man dar nesunku nusivalyt 😂😂 bet jo, cia teisybe, lape. As su rizikingu nestumu ir maziau dejuoju, nei kitos. Jeigu man butu reikeje tiek dejuot tai mane vyr…
dmesio sauksmas😂nenoriu daugiau apie tai galvot nes mano vaizduote per daug laki😱😂
L.A.P.Ė. parašė:
dmesio sauksmas😂nenoriu daugiau apie tai galvot nes mano vaizduote per daug laki😱😂
Ou neu 😂😂
Kriste514 parašė:
Ou neu 😂😂
šaaaaaa😬🤭🤐🙄🤢🤕😶😰
L.A.P.Ė. parašė:
tai kam sakot kad nieko nematot jei matot ir dar ryskinat kad ir mes matytume?😂
Žinot kai kelis metus kiekvieną mėnesį tikrini ar cia matos ar ne, jau pradedi durnėt ir nesuprast ar tu matai ad tu įsivaizduoji
L.A.P.Ė. parašė:
tai kam sakot kad nieko nematot jei matot ir dar ryskinat kad ir mes matytume?😂
Tam kad visos sakytu "taigi yra"
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai