Domikamo parašė:
Aš jų nežiūriu, o Miliūtė nepatinka, nes tokia komjaunuolė man atrodo labai žemina kitus žmones.
Bet garantuotai sekate kiguolį ir pagrindinis žinių šaltinis Facebook? Ne asmenybės esmė.
Domikamo parašė:
Aš jų nežiūriu, o Miliūtė nepatinka, nes tokia komjaunuolė man atrodo labai žemina kitus žmones.
Bet garantuotai sekate kiguolį ir pagrindinis žinių šaltinis Facebook? Ne asmenybės esmė.
Domikamo parašė:
O jei gražiai kalbėtų / rašytų - tai jau patiktų? Na jei tas pačias nesąmones (aš nežinau kas ji ir ką ji sako, bet iš konteksto primetu, kad nekažką) - bet gražiai - tai tiktų?
Domikamo parašė:
Atleiskit tikrai nenoriu įžeisti, bet tikrai taip aklai pasitikit vyriausybę ir žiniasklaida?
Vyriausybė - laikinas vienetas. Be to - na pasauliu domiuosi, ne Lietuvos ir ne vyriausybė pandemiją sprendžia.. Vyriausybę reikia spausti, kad dirbtų efektyviai žmonių ir šalies interesams. O kad tai darytų, ji turi dirbti su mokslininkais, o ne su celofanais.
Žiniasklaida - vėlgi - negalima visko vienu teptuku tepti. Yra nepriklausoma, su tyrėjais, faktų tikrintojais ir t.t. (ir tai vistiek šališkai kažkuriai pusei rašys - bet bent šaltinius patikrina ir pateikia, prieš klykdami kaip ten viskas kažkaip, ir nuomones praleidus galima skaityti faktus). Ir tada yra tokie kaip The Sun arba dar geriau Respublika, Propatrija ar kas ten tokie...
Kandapanda parašė:
Mane stebina, kad žmonės, kurie nepasitiki "žiniasklaida" ar "medija", aklai pasitiki "alternatyviąją" žiniasklaida. Netiki, ką sako Miliūtė, bet aklai pasitiki Jan…
Tai tas pats, kaip "netikėkit medikais, farmacija ir vakcinom" ir - "gerkit Uspaskio vandens nuo covid, gydykitės pas Kiguolienę"
T.y. kiekvienoje srityje atrinkta pagal skonį. Visokie rėksniai Celofanai vietoje tikros valdžios, Kiguoliai vietoje mokslininkų ir ekspertų, Zizai ir propatrijos vietoje žiniasklaidos, vandenėliai ir aromaterapija vietoje skiepų, ir dabar dar minia su lazdom vietoje policijos ir pasieniečių, kurie tvarko bardakinę situaciją. Kryptis anarchijos link - kas to nemato, tai nežinau kokioj paralelinėj visatoj gyvena.
fenix parašė:
Tai tas pats, kaip "netikėkit medikais, farmacija ir vakcinom" ir - "gerkit Uspaskio vandens nuo covid, gydykitės pas Kiguolienę"T.y. kiekvienoje srityje a…
Mane labiau stebina nesupratimas, kad propatrija, Alkas, respublika, tiesos ir pan., yra irgi žiniasklaidos priemonės.
Jei šie judėjimai kreiptų anarchijos link, neįžvelgiau nieko blogo. Tai rodytų judėjimą individualizmo link. Tačiau aš čia matau norą destabilizuoti valstybę, kad įsigalėtų diktatūra. Maršistai nėra anarchistai. Jie tiesiog prieš demokratiją. Ir iš dalies juos suprantu. Jaučiau tokį pat nepasitenkinimą valdžia, kai valstiečiai buvo daugumoje.
fenix parašė:
Vyriausybė - laikinas vienetas. Be to - na pasauliu domiuosi, ne Lietuvos ir ne vyriausybė pandemiją sprendžia.. Vyriausybę reikia spausti, kad dirbtų efektyviai žm…
Dėl statistinių duomenų ir dėl mokslinių tyrimų tai taip tikrai nei atimsi ten, nei dadėsi. O dėl pačios informacijos tai toks įspūdis, kad palaiko tik vieną pusę, aš dėl daugelio dalykų labiau palaikau LVŽS, bet ten jos visaip nori pašiepti ir pažeminti žiniasklaida, o dėl to nepriklausomumo tai čia didelis klaustukas.
Čia daug ką daro tie patreonai prisirenka gerbėjų ir paskui sklinda kalbos, kad viena boba sakė ir ten jie žinokit irgi pateikia faktus arba išvedžioja visaip informacija ir išreiškia savo tiesą.
Kandapanda parašė:
Mane labiau stebina nesupratimas, kad propatrija, Alkas, respublika, tiesos ir pan., yra irgi žiniasklaidos priemonės.
O aš matau pavargusius žmonės, kurie tiesiog nori gyventi kaip gyveno iki karantino
Domikamo parašė:
O aš matau pavargusius žmonės, kurie tiesiog nori gyventi kaip gyveno iki karantino
O nematote, kad tais pavargusiais žmonėmis manipuliuoja visokio plauko gražuliai ir kitokie nevykėliai bei nepritapėliai? Nesugeba padaryti karjeros savo pastangomis, tai dabar naudojasi galimybėmis. Visi pavargome ne nuo karantino, bet nuo pandemijos. Jei nebus karantino ribojimų, virusas dings? Galėtumėte prisiimti atsakomybę ir nebetęsti visų ribojimų? Ar dėl to kalta ši vyriausybė? Kas gi karantiną 2020 kovą įvedė?
Rusijos visuomenė buvo pavargusi nuo pirmo pasaulinio karo, tad sulaukė spalio revoliucijos. Ar tada pailsėjo?
Ko linkite dabar Lietuvai? Referendumo dėl prisijungimo prie Rusijos?
fenix parašė:
Tai tas pats, kaip "netikėkit medikais, farmacija ir vakcinom" ir - "gerkit Uspaskio vandens nuo covid, gydykitės pas Kiguolienę"T.y. kiekvienoje srityje a…
O tai jūs norėtumėte nelegalaus migranto šalia savo namų?
Domikamo parašė:
O ką jūs darytumėt dabar šioje situacijoje būdama valdžioje?
Tik primenu (just in case), kad mes visi (įskaitant politikus) neturime analogiškos patirties iš seniau.
18 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai