barbe-devyndarbe parašė:
Sveikinu!!!![]()
![]()
![]()
Dėkui ❤️ šiek tiek ramiau😬
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįbarbe-devyndarbe parašė:
Sveikinu!!!![]()
![]()
![]()
Dėkui ❤️ šiek tiek ramiau😬
MisTik parašė:
Sekėsi labai geraiIšgirdau dar vienos genetikės (Krasovskajos) nuomonę, per echo atliko visus matavimus ir neturėjo prie ko prikibti. O sprando raukšlė abiejų v…
Super naujienos! Sveikinu
man net kita daktare perziurejus foto kur rauksle matuota is 12 sav sake nei is kur tokiu skaiciu nera 😎 kartais labai verta isgirsti ir kito genetiko nuomone negaistant ir nelaukiant niot atsakymu
Mergaitės, nepasitikėkit niptu 100 proc. Jis nerodo mozaicizmo. Labai nenorėjau pasitikėti vvt ir genetikės nuomone, bet deja, jie patikimesni. Dėl Patau sindromo, nusprendžiau visgi daryti nėštumo nutraukimą. Sindromas pasitvirtino, mergytė buvo su ryškiais apsigimimais. Nors niptas rodė, kad sveika... Tai norėjau paklausti gal kas galėtų parekomenduoti gerus genetikus, į kuriuos dabar mums su vyru kreiptis, kad pakonsultuotų ir padarytų genetinius tyrimus? Labai norim vaikelio, bet jau bijau rizikuoti.
Juodoji rožė parašė:
Mergaitės, nepasitikėkit niptu 100 proc. Jis nerodo mozaicizmo. Labai nenorėjau pasitikėti vvt ir genetikės nuomone, bet deja, jie patikimesni. Dėl Patau sindromo, …
Labai užjaučiu. Tai gal tie patys kurie nustatė kažką patarti gali? Gal vertėtų pagalbinį su embriono iš tyrimų genetiskai kelti.
Juodoji rožė parašė:
Mergaitės, nepasitikėkit niptu 100 proc. Jis nerodo mozaicizmo. Labai nenorėjau pasitikėti vvt ir genetikės nuomone, bet deja, jie patikimesni. Dėl Patau sindromo, …
man Matulevičienė labiausiai patiko. Ji ir kvalifijaciją, kiek girdėjau, kelia
Juodoji rožė parašė:
Aš labai atsiprašau už netaktišką galbūt klausimą, o kas parodė Patau sindromą? Prisca? Jei teisingai suprantu, PRISCA buvo pirmasis rodiklis, kad kažkas ne taip? O NIPT rodė, kad viskas ok ir dėl Patau Sindromo?
Keelle parašė:
Aš labai atsiprašau už netaktišką galbūt klausimą, o kas parodė Patau sindromą? Prisca? Jei teisingai suprantu, PRISCA buvo pirmasis rodiklis, kad kažkas ne taip? O…
Priscos man nedarė, nes aš jau buvau pasidariusi nipt. Gydytoja genetikė pamatė per echoskopą, kad yra negerai ir pasiuntė darytis vvt, kuris patvirtino sindromą.
Juodoji rožė parašė:
Mes su vyru prieš planuojant kreipemes pas Porų Genetikė Tumiene , Santariškėse . Labai rekomenduoju!
Dabar neštumo metu, ir Kaune ir Vilniui lankausi. Pas Machtejeviene ir Benušiene .
Labas vakaras mamytes noriu patarimo. Pradesiu nuo to kad 11-13sav kur ziuri kaklo raukse nosytes kaula nesake kad kas blogai butu. Bet nuvykus 18sav tyrimui apziurejo viska issamiai galvyte veiduka nu viska kas priklauso ir rado galvuteje kraujagislinius rezginius tiriant 3mm skersmens cisteles dvi. Sako jos turi isnykti bet kai matome sako cisteles itaremas Edvardso sindromas labai suneramino mane. Nes dar paklause gal daretes NIPT TYRIMA. Sakau ne. Sako galim paimti is kraujo tada jums del Dauno Edvardso ir Patau. Nu galvoju tegu ima jai jau taip sako. Dar paklausiau sesutes cia sakau prisca nes kiek esu girdejus prisca labai klaidina. Sako ne bet panasiai. Ir dabar vakar gydytojas sako atsakymai yra Edvardso ir Patau maza tikimybe o va Dauno prie vidutines. Bet sako kai vidutine mes taip nebijome nes nera didele rizika. Bet sako kiek as ziurejau echoskopu sako viskas gerai apart tu cisteliu. Tai as dabar esu tokia pasimetus gal vis delto kad ramiai sau nesioti leliuka pasidaryti ta NIPt ir viskas. Bet niot vien kad tirtu situs tris Dauno Edvardso ir Patau nera. Ten dar ieina lytiniu chromosomu aneuploidijos kaikur dar ir mikrodelecijos. Patarkite suprantu kad turiu nuspresti as bet gal kazkas is jusu ir daretes velesniame laike nipta ir koki rinkotes
Egle.K parašė:
Labas vakaras mamytes noriu patarimo. Pradesiu nuo to kad 11-13sav kur ziuri kaklo raukse nosytes kaula nesake kad kas blogai butu. Bet nuvykus 18sav tyrimui apziur…
Kadangi kiek raso mamu kad nipt buna suklysta, siulyciau tada jusu atveju VVT pasidaryti geriau
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai