Ausrele178 parašė:
O kokia kaina išplėstinio Rygoje? Domėjotės?
Kiek pamenu pas jus dvynukai, tai jums ti ka tik pats paprasčiausias nipt, kiti netinka, turėjo jus įspėti
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįAusrele178 parašė:
O kokia kaina išplėstinio Rygoje? Domėjotės?
Kiek pamenu pas jus dvynukai, tai jums ti ka tik pats paprasčiausias nipt, kiti netinka, turėjo jus įspėti
Mini Top parašė:
Niekaip negaliu prisijungti prie esveikatos prisiregistruoti pas Benušienę. Matyt visi jungiasi
Man rodos nuo vakar sutrikus esveikata :/ man irgi neleidzia prisijungti
Maskyte parašė:
Man rodos nuo vakar sutrikus esveikata :/ man irgi neleidzia prisijungti
Pavyko iš karto prisiskambinti, sakė ir pačios registratores negali prisijungti
Mini Top parašė:
Niekaip negaliu prisijungti prie esveikatos prisiregistruoti pas Benušienę. Matyt visi jungiasi
tai kad vietu nera ....
Eddam parašė:
tai kad vietu nera ....
Nėra..skambinausi ir privačiai. Taip pat laiko nėra
skambinsiu kiekviena diena gal kas atsilaisvins. Kosmosas kažkoks.
Mini Top parašė:
Nėra..skambinausi ir privačiai. Taip pat laiko nėraskambinsiu kiekviena diena gal kas atsilaisvins. Kosmosas kažkoks.
Man irgi niekur nepavyko užsiregistruoti..
naujoke_5 parašė:
Man irgi niekur nepavyko užsiregistruoti..
Aplamai neisivaizduoju kaip zmonems pavyksta sugaudyti tas nemokamas vietas..Benusiene bandziau - nepavyko, gerai kad privaciai is anksciau buvau uzsiregistravusi...dabar reikia pas endokrinologe nes gliukoze siek tiek didesne, vel vietu jokiu nera 😡
SvajonėYra parašė:
Aplamai neisivaizduoju kaip zmonems pavyksta sugaudyti tas nemokamas vietas..Benusiene bandziau - nepavyko, gerai kad privaciai is anksciau buvau uzsiregistravusi..…
Man vieną kart pavyko. Praeita savaitę skambinau sako nėra grafiko. Kažkaip ketvirtadienį pamiršau pasiskambinti. Šiandien jau nebėra vietų.. Matyt kažkada atsiradę vietos buvo praeitos savaitės gale.
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai