pelei parašė:
Sveikos, ir man iškilo klausimėlis, prieš tris dienas pradėjau matuotis cukrų su Contour plius aparačiuku, 4 kartus per dieną (atsikėlus ir kaskart po 2 val pavalgi…
Džiaukitės, kad viskas normoje dažniausiai 😃
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįpelei parašė:
Sveikos, ir man iškilo klausimėlis, prieš tris dienas pradėjau matuotis cukrų su Contour plius aparačiuku, 4 kartus per dieną (atsikėlus ir kaskart po 2 val pavalgi…
Ermelinda parašė:
Džiaugiuosi, labai noriu išvengti insulino, bet sakau gal kaip pirmą kartą kažką ne taip darau 🤔😀
pelei parašė:
Džiaugiuosi, labai noriu išvengti insulino, bet sakau gal kaip pirmą kartą kažką ne taip darau 🤔😀
Svarbiausia yra nusiplauti rankas prieš matuojant ir nevalyti jokiais spiritais, o daugiau tai nėra kur ten suklysti
PilkasDebesėlis parašė:
Sveikos kuriai skyrė insuliną dėl aukšto rytinio cukraus, sakykit leidžiuosi minimalią dozę cukrus susitvarkė.. ar yra tikimybės kad nuims insuliną ar jau čia visam…
Visam
Sveikos, aš su tokiu klausimu. Man nustatytas GD, bet iki po šios dienos labai gražiai viską prisižiūriu su mityba. Bet ar aš kažko nesupratau ar praleidau... nes man ginekologė užsiminė, kad 24-26 savaitę reikia eiti pas endokrinologą ir ten irgi žiūri vaikelį dėl to, kad aš turiu tą GD. Tai ar aš gerai supratau? 😃😃 nes man kažkaip liepė ateiti ginekologė kai jau bus 24 savaitės.. tai kada man pas tą endokrinologą nesupratau 🤔🤔
Vy_1 parašė:
Sveikos, aš su tokiu klausimu. Man nustatytas GD, bet iki po šios dienos labai gražiai viską prisižiūriu su mityba. Bet ar aš kažko nesupratau ar praleidau... nes m…
Dažniausiai šias savaites endokrinologė siunčia į III lygio įstaigas. Pati endokrinologė nežiūri vaikelio.
Vy_1 parašė:
Sveikos, aš su tokiu klausimu. Man nustatytas GD, bet iki po šios dienos labai gražiai viską prisižiūriu su mityba. Bet ar aš kažko nesupratau ar praleidau... nes m…
Man Santarose sakė, kad jei viskas gerai su cukraus matavimu - tik 32-36 sav. pas ją ir pas perinatologą pasirodyt vaisiaus ultragarrsiniam tyrimui
Vy_1 parašė:
Mano ginekologė mane stebi kas mėnesį +-, GD valdomas dieta. 24-28 sav. turėjau konsultaciją su endokrinologe, tiesiog aptarėm glikemijas ir kaip sekasi. O pas ginekologę ėjau 24 ir 28 sav., tiesiog planiškai (lankausi privačiai).
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai