2023.11.27 15:40 (prieš 2 m.)
guboja parašė:
Na o jei blogiausias scenarijus - Boguziene i affidea negrizta - galiu iseiti isvis pas kita gyd, tarkim Stasiunaite, kuri dirba bokste? Tiesiog uzsiregiatruoju ir …
Pas Stasiūnaitę viso nėštumo priežiūros neturėjau. Bet turiu palyginimą Bogužienės ir Valkerienės.
Pirmas nėštumas pas Bogužienę.
Antras nėštumas pas Valkerienę.
Tai per antrą nėštumą daug daugiau info gavau pas Valkerienę nei su pirmu. Tiek daug info pasirodo nežinojau, vos ne pati kiek išskaitydavau ar iš draugių sužinodavau. Tai Valkerienė pati viską susako, surašo, papasakoja.
Labai mėgstu tvarkingus dokumentus, tai pas Valkerienę visko tiek prirašyta knygutėj būdavo, kką skiria, kur siunčia, ką vartoti ir t.t. viskas ir tvarkingai esveikatoje supildyta. Nors iš tyrimus atrodo atsiminsiu kokius darytis, tai vistiek viską išsamiai surašydavo dar palildomai man ant lapuko 😃 na labai tvarkinga gydytoja, viską taip ramiai papasakoja, tai man tikrai ramybę ji inešdavo. Jokio streso dėl vizitų, o ir susisiekti galima. Jei neatsiliepia, tai sms parašai ir neužilgo ats gausi.
Kai siuntė į dienos stacionarą, pati paskambindavo ir pasiteiraudavo kokie mano rodikliai ir ką su manim darys. O ir į stacionarą pati užregistravo mane 😃 tik gaila mvk nebedirba, tai gimdyt pakliūt pas ją neliko.
Aj bet aš antro gimdymo nesitikėjau toookio greito, tai netyčia namie pagimdžiau, kad net greitoji nebespėjo 🤣 tai gydytoja neaktuali jau buvo pas ką kliūsiu..nes bijojau, kad vėl bloga gydytoja bus.