jondian parašė:
Čia Šiaulių Affideja Kučinskaitė? nes man neranda tokios jų puspalyje
Taip, Kaune ir Šiauliuose. Gal dar tik pradės dirbt, jei registruotis neleidžia 🤷🏻♀️ mačiau vartydama bendrą gydytojų sąrašą.
jondian parašė:
Čia Šiaulių Affideja Kučinskaitė? nes man neranda tokios jų puspalyje
Taip, Kaune ir Šiauliuose. Gal dar tik pradės dirbt, jei registruotis neleidžia 🤷🏻♀️ mačiau vartydama bendrą gydytojų sąrašą.
Evitaa parašė:
aha lyg ir leidžia ir kaip juokingai prie Kučinskaitės ir Vilutienės nubraukta kaina tipo pigiau vietoj 69 eur 65,55 eur
jondian parašė:
aha lyg ir leidžia ir kaip juokingai prie Kučinskaitės ir Vilutienės nubraukta kaina tipo pigiau vietoj 69 eur 65,55 eur![]()
Kalėdinė akcija 😂
Maleluca parašė:
Labas rytas, gal kuri žinote poliklinikos gydytojas, kaip tos naujos atejusios? Noriu viena vizita įterpti apžiūros, bet nenorėčiau pas kokia Damkuviene papulti 🙈…
Iš visų rekomenduočiau Balčiūnienę tik
Spalvotuke parašė:
Aš ir kaip tik apie ją paskaičiau, tai atrodo atsiliepimai visai geri. Reiks bandyt papult
Spalvotuke parašė:
Pritariu. 🙂
Maleluca parašė:
Aš ir kaip tik apie ją paskaičiau, tai atrodo atsiliepimai visai geri. Reiks bandyt papult
Pas Jurgita Balciuniene bandziau gaut talona pries savaite, iki gruodzio galo nebeturejo🙈
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai