blambyy parašė:
Ačiū už atsakymusO nuo ko jis gali kristi?
Prg, jei krenta, prasideda gimdos gleivines atsisluoksniavimas, ir zirniukas, gali iseiti lauk. PRG svyruojantis hormonas, jusu lb mazai pakrite, ir tai normalu.
blambyy parašė:
Prg, jei krenta, prasideda gimdos gleivines atsisluoksniavimas, ir zirniukas, gali iseiti lauk. PRG svyruojantis hormonas, jusu lb mazai pakrite, ir tai normalu.
blambyy parašė:
Tariamų mm laikotarpį visad pakrenta, ir šiaip jis niekad nebus kad tik augtų, bus tai didesnis tai mažesnis.
pupa999 parašė:
Pagal ov turėtų būti 6sav kelios dienos. Bet padarė UG ketvirtadienį ir pūslytės dydis 4sav2d . Penktadienį pasidariau HCG(nors žinau, kad sekantį kartą galėsiu tik…
penktadienį buvo 19218
šiandien 39747
Padvigubėjo per 4 paras. normaliai gal...
pupa999 parašė:
penktadienį buvo 19218
šiandien 39747
Tokie skaiciukai nebevetinami. Dabar reikia sekti vystymasi echo. Nebevarkit, ir nebemetykit pinigeliu, ant Hcg, echo geriau nueikite. Linkiu, kad zirniukas butu
monita... parašė:
Sveikos, šiandien važiuoju darytis HCG, norėčiau kartu ir prg pasidaryti bet telefonu sakė kad reikia darytis 23 cd. Ar kitom ciklo dienom jau netinka? Šiandien man…
Jei turit itarima, kad galit lauktis, tai darykites dabar. 7dpo daroma tam, kad paziureti a pilnaverte ovuliacija ivyko, o Jei yra nestumas paziuretumet ar pakankamas prg zirniuko isitvirtinimui . tik jei hcg rodys, kad nesikaukiat, tai realiai prg tyrimas bus veltui, tik pinigelius isleisit
Vijola_ parašė:
Jei turit itarima, kad galit lauktis, tai darykites dabar. 7dpo daroma tam, kad paziureti a pilnaverte ovuliacija ivyko, o Jei yra nestumas paziuretumet ar pakankam…
Supratau, manau kad netaupysiu o pasidarysiu iškart abu tyrimukus. Visgi pirmas kartas per 1.5 metų
ačiū už patarimus, pasidalinsiu tyrimų rezultatais
monita... parašė:
Sveikos, šiandien važiuoju darytis HCG, norėčiau kartu ir prg pasidaryti bet telefonu sakė kad reikia darytis 23 cd. Ar kitom ciklo dienom jau netinka? Šiandien man…
O kokio ilgumo jusu ciklas?
SunMoon parašė:
O kokio ilgumo jusu ciklas?
Mano ciklas 26-30 d., šiandien labai greitai neryškiai antra juostelė ant NT atsirado, net minutės nereikėjo
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai