Westa parašė:
Opliaaaa, yra?
Labuka.. Buvo, rado kiaušintakyje.. Kuom viskas baigėsi tikriausiai jau įsivaizduojat..
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįWesta parašė:
Opliaaaa, yra?
Labuka.. Buvo, rado kiaušintakyje.. Kuom viskas baigėsi tikriausiai jau įsivaizduojat..
Sveikos, mano paskutines menesines prasidejo rugpjucio 29 diena, siandien yra spalio 11, yra buve kad velavo menesines 3 sav, siaip prasideda jos taip pat kaip ir buvusi menesi arba 2 anksciau ar veliau, esme tame kad veluoja jau beveik 2 savaites ir vakar siek tiek ruzavai patepliojo, galvojau kad prasides mm bet iki siol nera, nestumo testa dariausi sian ryte, neigiamas, gal galite pasakyti savo nuomone
Ieva Bendikienė parašė:
Uzjauciu
Vild parašė:
Sveikos, mano paskutines menesines prasidejo rugpjucio 29 diena, siandien yra spalio 11, yra buve kad velavo menesines 3 sav, siaip prasideda jos taip pat kaip ir b…
Labai nereguliarus Jusu ciklas. Ir jei nt nerodo, gali but, kad pakeliui mm...
Mazute1990 parašė:
Sveiki, mano menesines buvo reguliarios tik lraita menesi velavo 4 dienas. Siaip sergu kas 28d. Man iki numatomu menesiniu dar liko 6 dienos. Siandien pastebejau ka…
Koks tas tepliojimas, spalva, kiekis?
Sveikos, gal kas pasakys savo nuomone ar panasia patirti..
Turejome myliuka (manau per vaisingas dienas) ir po 9 dienu, t.y. si sestadieni man vos vos labai ne daug pasirode patepliojimas, spalva tokia is pradziau rausva, su siek tiek laseliu kraujo ir paskui jau tik isskyros tokios kaip labai sviesiai rudos.. ta diena skaudejo ir pilva, maude apacia kaip per mm. Bet ir viskas. Daugiau niekas nevyksta, apart to kad kartais vis pajauciu vienam sone kairiame (sakyciau gal kiausideje) nezymu skausma, toki kaip durima arba kartais jauciu ir pilvo apacios toki kaip surakinima, tempima bei galvos skausmas. Mm jau turetu buti neuzilgo, nes siandien 30c.d., bet po KT nutraukimo tiksliai nezinau dar koks tas mano ciklas, anksciau budavo nereguliarus. Kaip manot ar galejau pastoti? Vaikeli planuojam ir labai laukiam.. siandien testas dar nieko nerode.. 🤔
Sveiki,susirgau rugsejo 27d. Mm truko 7 dienas.Spalio 9 turejau lytiniu santykiu(saug.nutraukiant lytiniu akta) Ir nuo spalio 12 d pasirode ale rausvi patepliojimai(truko 4 dienas)16d. pradejo rusveti...bet lb negausus tepliojimai keli laseliai susimaise su skaidriomis gleivemis...nesuprantu kas nutiko,nera taip buve...mm reguliarios,jokiu patepliojimu ciklo viduri nera buve...:/
aganiuke parašė:
Sveiki,susirgau rugsejo 27d. Mm truko 7 dienas.Spalio 9 turejau lytiniu santykiu(saug.nutraukiant lytiniu akta) Ir nuo spalio 12 d pasirode ale rausvi patepliojimai…
Ov galejo but
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai