Laumme parašė:
googlas rodo taip:
Ačiū 🙏
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįLaumme parašė:
googlas rodo taip:
Ačiū 🙏
Sveikos 🌸
Jau beveik 2 savaites geriu transfer factor classic 2×3 ir tri factor plus 1×3. Kazkur 7 CD kritine labai jautri pasidare ir vis patempia, net pries mm tokiu pojuciu nejauciu. Taip pat labai jauciu, kad kiausidese kazkas vyksta, vaisingu isskyru gana daug. Ar gali buti, kad cia nuo transferiu taip organizmas sureagavo? Taip stipriai viska esu tik per stimuliacija jautus.
ToSi parašė:
Sveikos 🌸
Laba, vartojau kelis mėn taip kaip jūs, nieko nepajutau 🤷♀️ po to sumažinau. Bet tuo laikotarpiu turėjau 2 fet, be-ready, tai visokių vaistų ir taip vartojau. Šiaip transferiai neturėtų įtakoti ov simptomų 🤔
ToSi parašė:
Sveikos 🌸
Aš jau ketvirtas mėnuo vartoju ir niekada nieko panašaus ir nieko kito nejaučiau. Geriu abiejų po 1 tabletę 3 k., iš visi 6 per dieną gaunasi.
Gitannaa parašė:
Kažkur esu skaičiusi apie feritino svarbą. Šiandien pasidariau tyrimą:
Atsakymas 53.40 ng/ml
Pas mane taip pat buvo normose, tačiau prie žemesnės, aš vis dėlto rinkausi šiek tiek jį geriau pakelti ir dabar vartoju geležies papildus. ☺️
Gitannaa parašė:
Kažkur esu skaičiusi apie feritino svarbą. Šiandien pasidariau tyrimą:
Atsakymas 53.40 ng/ml
Tilpti tai telpa, bet pagalvokit ne tik apie planavimą, o ir apie nėštumą. Geliežies poreikis šiuo laikotarpiu didžiulis.
Mano, po intraveninės geležies sulašinimo vasario mėnesį, buvo 119 ng/ml, o dabar lapkritį jau bebuvo likę 38.
Merginos, kurios laukėtės su imuno problemom ir sėkmingai finišavot, kokia buvo jūsų situacija dėl neutrofilų? Man jie vis sukyla virš normos paskutinius gerus porą mėnesių (kai nustojom kas antrą dieną leisti IGG ir padarėm didesnius tarpus tarp leidimosi).
Leukocitai visad norma, šiandienos tyrimas rodo, kad limfocitai žemiau normos.
Pisces parašė:
Tilpti tai telpa, bet pagalvokit ne tik apie planavimą, o ir apie nėštumą. Geliežies poreikis šiuo laikotarpiu didžiulis.
Mano išvis feritinas 18 🙈 po persileidimo buvo 9, tai jau džiaugiausi labai tiek pasikėlus
Ginė nepanikuoja kol hemoglobinas geras, o paskui sakė irgi nežaisti su tabletėm ir iškarto susilašinti reikės.
Mano ir neutrofilai ir leukocitai virš normos nors ir leidžiuos imunoglobuliną 🤷♀️ nepatinka tai labai ginei, bet o ką daryt?
Aha, aš irgi seksiu feritiną laikas nuo laiko ir kažkada po naujų teks lašinti geležį.
K irgi nepatinka mano situacija su neutrofilais, bazofilais ir eozinofilais (pastarieji normos ribose, bet padidėję lyginant su I trimestru), bet nesako, kad ir kažkas labai blogai. Minėjo, kad dabar 26 savaitė bus labai svarbi ir reikės susileisti dėžutę IGG. O paskui matysim.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai