Pabandom parašė:
Skaičiau, kad tinkamiausias laikas atlikti gimdos NK tyrimą yra 7 dieną po ovuliacijos. Man Rigos klinika nieko nekomentavo dėl to skaičiaus (gavosi savaitgalis, sa…
As kiek ziurejau sako 5-8 dpo turi but
Pabandom parašė:
Skaičiau, kad tinkamiausias laikas atlikti gimdos NK tyrimą yra 7 dieną po ovuliacijos. Man Rigos klinika nieko nekomentavo dėl to skaičiaus (gavosi savaitgalis, sa…
As kiek ziurejau sako 5-8 dpo turi but
Noriu pasidalinti artimos draugės sėkminga istorija. Apie tai kas jai padėjo (bent jau taip manome), lyg ir nebuvo kalbėta šiame forume, na nepamenu.
Nevaisingumo keliu eita 6 m., pastota natūraliai nebuvo nei karto, hormonų tyrimai geri, spermograma gera, Santarose daryti 1 ivf, 2 fet, visus kartus buvo kibimai, bet širdies veiklos nesulaukdavo. Tada išsityrė pas genetikus, rasta tik mthfr hetero forma, KK klinikos imunologiniai tyrimai be kabliukų. Nuėjo pas K, paskyrė bazę - transferius, prednizoloną ir pastojus imunoglobiliną, bet po kiek laiko nuvažiavo pas F, nustatė KIR AA ir NK iš gimdos per mažą kiekį (nebepamena skaičiaus). Atliko gimdos prp, LIT 2-3 kartus kol gavo teigiamą rezultatą ir grįžo į Santaras paskutiniam fet, bet šį kartą net ir kibimo nebuvo. Tada nuėjo pas Darinską ir pabandė egzocomų injekciją, Darinskas su Rogalskiu sudeliojo jai planą, iš Darinsko gavo injekciją, Rogalskis suleido ją tiesiai į gimdą ir kažkur po 4 mėn pastojo natūraliai, širdies veiklai atsiradus prijungė ziborą, šiai dienai yra 19sav, nėštumas be kabliukų 🙂
ViGin parašė:
Noriu pasidalinti artimos draugės sėkminga istorija. Apie tai kas jai padėjo (bent jau taip manome), lyg ir nebuvo kalbėta šiame forume, na nepamenu.
Labas! Ačiū už info/naujienas! O koks tikslas buvo egzosomų suleidimo į gimdą? Pagerinti gimdos receptyvumą? 😀
Nesulaukianti parašė:
Labas! Ačiū už info/naujienas! O koks tikslas buvo egzosomų suleidimo į gimdą? Pagerinti gimdos receptyvumą? 😀
Tikrai negaliu pasakyti, jau tiek nesigilinau, man tiesiog būvo naujai išgirsta procedūra, nepamenu, kad šioje temoje būčiau apie tai skaičius 🤷♀️
Bet matyt, kad taip, kaip eksperimentas pabandyti ir tokį variantą 🙂
Sveikos merginos. Aš vėl su klausimėliu. Vaisingumo gydytoja paskyrė man prednizoloną 10mg per dieną. Nu baisiai su juo jaučiuosi. Svoris auga, sotumo jausmos nulis.. K sakė geriau būtų dexa. Bet vaisingumo gydytoja nori likti prie prednizolono. Parašykit parašau ką jūs gėrėte?
Indriukas777 parašė:
Sveikos merginos. Aš vėl su klausimėliu. Vaisingumo gydytoja paskyrė man prednizoloną 10mg per dieną. Nu baisiai su juo jaučiuosi. Svoris auga, sotumo jausmos nulis…
Labas, man teko gerti tiek prednizoloną, tiek dexą. Galiu pasakyti, jog man buvo su dexa taip, kaip jums su prednizolonu 🙂 gėriau 3 savaites dexa, tai priaugau 2 kg, apetitas buvo žvėriškas 🙈 taip pat užkietėjo viduriai, pilvas kaip balionas buvo, kažkokia tragedija buvo. Kai gėriau prednizoloną, tokių problemų neturėjau, šiaip jokio poveikio nepajutau, nors jie tikras blogis 🫣
Lineleee parašė:
Labas, man teko gerti tiek prednizoloną, tiek dexą. Galiu pasakyti, jog man buvo su dexa taip, kaip jums su prednizolonu 🙂 gėriau 3 savaites dexa, tai priaugau 2 kg…
Viską parašėt taip kaip jaučiuosi. Vakarai tai iš vis tragiški, net puškuoju nuo to išsiputimo🤦♀️ reiks kalbėt su daktare kad pakeistų, nes jau per psichika eina 🤦♀️
Indriukas777 parašė:
Sveikos merginos. Aš vėl su klausimėliu. Vaisingumo gydytoja paskyrė man prednizoloną 10mg per dieną. Nu baisiai su juo jaučiuosi. Svoris auga, sotumo jausmos nulis…
Man Fodina buvo skirusi Prednisoloną, o Karpenko Dexa. Pasirinkau vartoti Dexa.
Tik, jeigu galvojate, kad su Dexa bus kas labai kitaip, tai ne. Apetitas - žvėriškas. Svoris kilo dienomis. Labai suapvalėjo ir įraudo veidas. Aišku, viskas priklauso dar nuo dozės. Bet Prednisolon yra trumpesnio veikimo, greičiau pasišalina iš organizmo, na Predn. - ne toks aršus vaistas kaip Dexa.
Deja, šie vaistai nėra kažkuo pakeičiami. Jei jau yra imuno bėdelių, tenka vartoti ir kentėti tuos šalutinius.