ViGin parašė:
Leidžiuosi pati, vyro neprašau, nes dažnai išvyksta ir vistiek reikės pačiai mokėti leistis. Leidžiuosi į sėdmenis.
Iki siol leidziates?
ViGin parašė:
Leidžiuosi pati, vyro neprašau, nes dažnai išvyksta ir vistiek reikės pačiai mokėti leistis. Leidžiuosi į sėdmenis.
Iki siol leidziates?
Nareee parašė:
Iki siol leidziates?
Nėra malonu, bet ką darysi
Taip, leisiuos iki pat galo, tik mažinsim dozes.
ViGin parašė:
Po kiek leidžiates? Nuo nėštumo pradžios pradėjot ?
ViGin parašė:
Nėra malonu, bet ką darysi![]()
Taip, leisiuos iki pat galo, tik mažinsim dozes.
Po 2 i viena svirksta ar atskirai? 🙈pamirsau paklausti
Marga 2 parašė:
Po kiek leidžiates? Nuo nėštumo pradžios pradėjot ?
Nareee parašė:
Po 2 i viena svirksta ar atskirai? 🙈pamirsau paklausti
Man paskirta dvi ampolės (3ml) kas antrą dieną nuo teigiamo hcg ir manau tokį gydymą skiria daugumai. O ar jūs du kartus save badysit tą dieną ar kartu viską susleisit jokio skirtumo, tik kad nepatogu. Geriau į vieną 2ml švirkštą susišvirkšti visą dozę (drąsiai telpa 2 ampolės) ir vienu metu viską pasidaryti.
Dabar savaitę padarėm pertrauką ir vėl pradėsiu, tik jau greičiausiai mažesnėm dozėm po 1 ampolę kas antrą dieną.
ViGin parašė:
Man paskirta dvi ampolės (3ml) kas antrą dieną nuo teigiamo hcg ir manau tokį gydymą skiria daugumai. O ar jūs du kartus save badysit tą dieną ar kartu viską suslei…
Ačiū bandysiu pati
ViGin parašė:
Man paskirta dvi ampolės (3ml) kas antrą dieną nuo teigiamo hcg ir manau tokį gydymą skiria daugumai. O ar jūs du kartus save badysit tą dieną ar kartu viską suslei…
Labas, o ne nuo ikelimo dienos reikia leistis? Ar netgi pirma doze pora dienu iki ikelimo, paskui ikrelimo diena ir poto kas 2 dienas?
ViGin parašė:
Ačiū už atsakymą
Coliuke555 parašė:
Labas, o ne nuo ikelimo dienos reikia leistis? Ar netgi pirma doze pora dienu iki ikelimo, paskui ikrelimo diena ir poto kas 2 dienas?
Kadangi aš pastojau natūraliai, tai man nuo teigiamo hcg tyrimo.
Nykštukė parašė:
Man vyras leidzia. Vakar buvau pas K, tai sake mano atveju iki 12 sav tik reikes. Kazkaip kiekvienai individualiai
Aš labiau kalbu apie dozę ir kas kiek laiko reikia leistis, kad skiria daugumai taip pat. O jau iki kurio laiko, tai čia individualu. Man irgi sakė, kad iki antro trimestro reikia, bet baimės pas mane pilna, tai nesutikau nutraukti 🙈
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai