Jolanta-K@J mama parašė:
Kai isejot is darbo ir baige moketi ismoka.
Jums reikia, kad NGA prasidetu balandi. Tai pagal viska, jau turetumete but nescia…
Aciu!
Išmokų, mokamų gimus vaikui, nėštumo ir gimdymo periodu, vaiko priežiūros atostogų metu, įsivaikinus arba globojant vaiką nuo 2025 metų, sąrašas. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
Kai isejot is darbo ir baige moketi ismoka.
Jums reikia, kad NGA prasidetu balandi. Tai pagal viska, jau turetumete but nescia…
Aciu!
Vaidiluteam parašė:
Aciu!
Visai susimaisiau
Jei per spali/lapkriti pastoju, kokios prognozes? Kaip skaiciuojama ismoka naujai?
Vaidiluteam parašė:
Visai susimaisiauJei per spali/lapkriti pastoju, kokios prognozes? Kaip skaiciuojama ismoka naujai?
Na daleiskim pastojat lapkriti.
7 men bus geguze, tai skaiciuos is 2019.04.01-2020.03.31, laikotarpio, ieina pirmo vaiko VPA, skaiciuos pagal palankesni vidurki, NGA baigsis kazkur rugseji, tai skaiciuos is 2019.08.01-2020.07.31 laikotarpio, jau neieina pirmo vaiko VPA, todel skaiciuos naujai pagal paskutiniu 12 men pajamas.
Jolanta-K@J mama parašė:
Na daleiskim pastojat lapkriti.
7 men bus geguze, tai skaiciuos is 2019.04.01-2020.03.31, laikotarpio, ieina pirmo…
Dekui.
Busimojiii parašė:
Sveikos, atsiprašau jei pasikartosiu,bet noriu paklausti kaip bus man su išmoka? Esu trečius metus vpa pirmus metus gaudinejau išmoka aš antrus metus perrašėm tėčiu…
Taip pat, kaip ir virsuj aprasyta nekarta.
Skaiciuos is to DU kaip pirmam, gausit ta pati, tik zymekit, kad skaiciuotu pagal palankesni vidurki.
Laura86S parašė:
Jei iki isejimo I nga turesit 12men staza per 24men, tai gaausit. Stovejimas db taip pat ieina i staza
Nuo lapkricio 30 pakeote istatyma negaus stovincios darbo birzoj ismokos. Paskaitykit intike
Tina40 parašė:
Nuo lapkricio 30 pakeote istatyma negaus stovincios darbo birzoj ismokos. Paskaitykit intike
Nuo spalio 30.
Jolanta-K@J mama parašė:
Nuo spalio 30.
Taip sumaisiau
Sveiki, čia pagal šitą įstatymą jau ir aš negausiu pinigeliu nes 4m esu vaiko priežiūros atostogose o birzeli dar 2m iseisiu? 😮
https://inforama.lt/aktualijos/patyliukais-isigalioje-pakeitimai-paliks-mamas-be-ismoku/
25 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai