Kathrine parašė:
Sveiki,
Man žiauriai skaudėjo nors abu pratekami. Labai skirtingai visoms.
Bet deja nepadėjo
Kathrine parašė:
Sveiki,
Man žiauriai skaudėjo nors abu pratekami. Labai skirtingai visoms.
Bet deja nepadėjo
Antras mėnuo po kiaušintakių prapūtimo ,kolkas neužkibo...tačiau šios mėnesinės kažkokios keistos ...prasidejo rudu tepimu,tada dienos pauzė ir tada kraujavimas su kraujo gumulėliais/krešuliukais ..dabar 4 cd ir normalus lengvas kraujavimas jau.Galvoju mažu bandė kibti ,bet nepavyko ?! Gal kuriai buvo panašiai ?
Luna31 parašė:
Sveiki. Jei kiaušintakiai pratekami, tai neturėtų skaudėti visaiMan darė, buvo pratekami, visai nieko nejaučiau. Kaip supratau, jei būna nepratekami, tada gali …
Tikėkimes, ačiū Jums
ar radote priežastį kodėl nepavyksta?
Beibiolaukime parašė:
Man atliko pratekamuma putomis. Po tyrimo pastojau ant 3-cio cikloiki tol nepavyko 2metus 🫣
labai smagu girdėti.
Ar po atlikto tyrimo, tą patį ciklą įmanoma "dirbti", nes bijau, kad stipriai kraujuoji, ir praleidi tą ciklą.
Kathrine parašė:
labai smagu girdėti.
Ar po atlikto tyrimo, tą patį ciklą įmanoma "dirbti", nes bijau, kad stipriai krau…
Ciklo nereiks praleisti. Man gydytoja rekomendavo apie 2-3 dienas susilaikyti po tyrimo ir toliau aktyviai kibti į darbus tą patį ciklą
Kathrine parašė:
labai smagu girdėti.
Ar po atlikto tyrimo, tą patį ciklą įmanoma "dirbti", nes bijau, kad stipriai krau…
Na as po sio tyrimo kraujavau lygiai 3d, kaip normalios menesines buvo 😬 buvau issigandusi, ir sakiau jei 4-ta diena dar kraujuosiu skambinsiu gydytojai ir klausiu, ka cia pridare nes kitos isvis nekraujuoja po tyrimo 🫣 tai ta cikla ir gavosi man praleisti, nes ant vaisingu dienu ir kraujavau 🤷🏼♀️
Aisku, tyrimo vienu metu labai suskaudo, kaip per menesines, tai as manau, kad tuo metu pravale man takelius vienoje puseje, nes kai ziurejo kita - visai neskaudejo gydytoja isvis nieko nesake, ar pramuse ka nors ar ne, tiesiog paklausiau: ar prateka? Atsake: prateka. Tai paskui nuejusi pas savo ginekologe, ji man pati sako, turbut pravale takelius ir pavyko pastoti 🫠
Sveikos,
Esu po pratekamumo tyrimo. Atliko nortway Brigita Vaigauskaitė-Mažeikienė.
Nieko nepajaučiau galima sakyti, tik vietomis buvo spazmų, kadangi dešinisys sunkiau ėjo. Labai švelni gydytoja. Išvada- abu pratekami. Hormonai, rezervas ir kiti atsakymai- puikūs. Spermograma- labai gera.
Sakė per pirmuosius ciklus - padidėja šansas pastoti. Tai žiūrėsime ar pavyks, bandome apie 6 ciklus. Nelaukiau vienerių metų, norėjau viską išsitrti, kadangi jau 34 m.