2023.06.26 12:09 (prieš 2 m.)
Priėmime buvau 3kartus. Visus kartus gydytojai normaliai, bet akušerės tai tokios nelabai maloniai bendravo. Gulėjau 2kartus patologiniam (dvi dalys yra ir abejose skirtingos akušerės dirba) tai maloniai visos bendrauja. Skatinant gimdymą prabuvau 38h, mačiau ne vieną pamaina gimdykloj, neturiu priekaištų, tik vienai akušerei (vyras nuėjo pasakyt kad skauda man ranką kur kateteris, tai labai buvo nepatenkinta ko aš iš jos noriu, o man vaistai ėjo po oda). Galiausiai extra cp padarė gydytoja Milkintaitė, labai stengėsi jog pavyktų pačiai, bet niekaip vaikas neįsistatė, nors vietos buvo pakankamai, 10cm prasivėrimas. Tada pogimdyvinis tragedija, kadangi naktis ir nėra palatos mokamos, ryte atlaisvėjus palatoms paprašėme, nes po cp buvo labai sunku pasakė jog neperkelinėja (ta prasme mes gi mokam už tai pinigus ir negali perkelt....). Tada kitos pamainos prašem ir dar kitos... niekam neįdomu. Praverkiau visas dienas pogimdyviniam, nemiegojus buvau nes tiesiog nebeėjo nuo pervargimo, bijojau užmigti ir negirdėt jei vaikas verkt pradės... gavau velnių už tai kad neišsiploviau puodelio (fiziškai sunku buvo judėt ir tiesiog ne tas galvoj buvo) tai po to apsiramino kai suprato kad esu po cp... tada viena akušerė sakė "ko verki, viskas persiduos vaikui". Ta prasme buvo ziauriai sunku man vienai vos pajudanciai...
Ai vis tik gimdymo skytiui turiu priekaistu tai anesteziologe kuri labai stumė ir sake jog mano vaikas augs kaip naslaitis o as tik ėsiu (priaugau svorio del sunkaus nestumo, daug gulimo rezimo, o dabar sekmingai numečiau jau beveik visą nėštuminį svorį).
Grįžčiau laiku atgal, nesirinkčiau daugiau gimdyti Klaipėdoje. Tuo labiau kad tai vienintelis vaikas ir bus mums...