2023.05.23 00:13 (prieš 3 m.)
maziuke0 parašė:
Pasidalinkite prasau savo patirtimi. Dukryte 14 men. Noriu nutraukti zindyma. Ziauriai pavargau, nuo gimimo nakti keliasi 5-15 kartu. Miega su mumis lovoje, nes kit…
Mano patirtis tai yokia, kad pirmiausia reikia apsispresti, ar tikrai norit nutraukti maitinima. Jei dvejojat ar bijot, kad vaikas gali parekti, tai laukit, kol atsisakys pats. Kad jis paverks biski kelis kartus, nrbus jam jokios traumos. Bet jei viena nakti duosit, kita neduosit, vaikas nesupras nieko, va tada tai nesamone. As tvirtai apsisprendziau, kad viskas. Tada nuemiau dieninius maitinimus. Zyze biski, bet jau toki vaika galima uzbovyti, pagaliau pasiulyti kieto maisto. Taip pat ir paaiskinti, kad pienuko nebera - jie supranta daug daugiau nei mum atrodo. Pradejo normaliai valgyt kieta maista. Tada mazinau naktinius, nes maniskiai irgi labai aktyviai valgydavo - jei pabundu, nepuolu siulyt kruties, o meginu kitais budais uzmigdyt, supuot, dainuot, vyrui duot, soske siulyt ir t.t. Mazasis 3 naktis patriuksmavo, po to suprato, kad nieko nebus. Vyresnysis ilgiau biski truko. Na ir galop liko maitinimas pries nakties miega, su vyresniu teko pavargti, ilgai migdyti, nes buvo prates tik su krutim uzmigt, o mazius viena vakara pavarges buvo, daviau teciui, bet jis su teciu neina miegot, tai jau kai nervintis pradejo, atejau as, ir jis tuoj uzmigo be jokio maitinimo , ir viskas, baiges. Faktas, kad tokio amziaus vaikui nakti jau tikrai nebereikia valgyti, kad jis nori mamos salia, nusiraminti. Penkiametis mano ir dabar dar kartais ateina, mazius beveik visad atsikrausto paryciais. Tas man nesukelia problemu.