Ievuciukas12345 parašė:
Vat pas mus irgi tokie plemai yrao ir viduriu uzkietejimai kartais buna
![]()
Viduriu uzkietejimas irgi gali buti nuo alergijos - bent jau mums pasireiskia.
Ievuciukas12345 parašė:
Vat pas mus irgi tokie plemai yrao ir viduriu uzkietejimai kartais buna
![]()
Viduriu uzkietejimas irgi gali buti nuo alergijos - bent jau mums pasireiskia.
Kristutis parašė:
Pas alergologą apsilankėm tik gruodį, bet jau spalio gale su pediatre buvom tikros,kad alergija. Iš pradžių dar žiūrėjom, kad gal tas hormoninis bėrimas, bet kadang…
Pasiseke su gera pediatre - musiske linkiu berimus, kurie nuo menesio pasireiske, vadino issutimais ir kaltino dideli berniuko svori. Ilga laika net nenumanem, kad cia dermatitas.
O kaip sekasi ivedus misinuka? As kol kas maitinu pati, vaikas praktiskai tik piena ir valgo, nes kosiu labai labai mazai valgo. Todel labai bijau, kaip reikes uz poros menesiu grizt i darba, jei situacija nesikeis..
Eileitija parašė:
Labas rytas,
Kristutis, o pas kokį alergologą Jūs buvote?
Mes lankomės pas gydytoją Černiauską Antkalnio alergologiniam. Esam patenkinti. Nežinau, ar tiek daug papasakotų, jei neklausinėčiau. Bet jau ką paklausiu tai viską nuoširdžiai atsako, pataria....Paskutinis vizitas kartu su kraujo dūrio tyrimu užtruko 1,5 h... Čia neįtraukiant laukimo už durų
Tiesa, jis dirba ne tik polikilinikoj, bet ir ligoninėj. Nuo gegužės mėn labai apmažino savo darbo valandų skaičių poliklinikoj. Dirba, atrodo, tris popietes per savaitę ir per dieną bepriima max 6 pacientus. Buvau įpratus,kad paskambinus gaudavom laiką po 2-3 savaičių, o paskutinį kartą užrašė tik už 1,5 mėn....
Kristutis parašė:
Pas alergologą apsilankėm tik gruodį, bet jau spalio gale su pediatre buvom tikros,kad alergija. Iš pradžių dar žiūrėjom, kad gal tas hormoninis bėrimas, bet kadang…
Irgi bandom atmetimo budu, tikiuosi rasim kas tinka. Mamytes, man dar toks klausimas kilo, ar gali buti stafilokokas ( ne auksinis), rastas vaikui ant odos ir AD kazkaip susije? Gal kas susidurete su tuo?
Tinchen parašė:
Pasiseke su gera pediatre - musiske linkiu berimus, kurie nuo menesio pasireiske, vadino issutimais ir kaltino dideli berniuko svori. Ilga laika net nenumanem, kad …
Tikrai pasisekė...Ji visuomet už vaiką ir šiaip matosi,kad apsiskaičius, domisi daug kuom.. Daug ką man tą patį padarė daryti, naudoti, valgyti, nevalgyti ką ir alergologas....Kai parnešu iš alergologo išrašą, visuomet atidžiai viską išskaito, dar pakomentuoja. Su mišinuku sekasi gana neblogai. Pradžioj porą savaičių vyko adaptacija, duodavau ir mišinuką ir mp, bet dabar kuo puikiausiai
Nealergizuoja, net tuštinimasis susitvarkė. Įvedus primaitinimą, labai užkietėjo viduriukai, o duodant mišinuką viskas susinormalizavo. Nors dėl to nesu tikra, gal tiesiog jos sistema priprato prie kieto maisto ir susitvarkė
Šiaip galiu pasakyt, kad mišinuku maitint daug lengviau ir paprasčiau nei mp. Bet atsižvelgiant į mp naudą, aš ir toliau pavargčiau bei žindyčiau. Nors kol žindžiau, tai nieko sudėtingo neatrodė. Bet kai gali palyginti...
aistionok parašė:
Irgi bandom atmetimo budu, tikiuosi rasim kas tinka. Mamytes, man dar toks klausimas kilo, ar gali buti stafilokokas ( ne auksinis), rastas vaikui ant odos ir AD ka…
Mūsų atveju auksinis stafilokokas pasunkina AD. Kaip čia išsireiškus...Dėl šitos bestijos odelė ilgai buvo daug prastesnės būklės nei galėji būti. Jis skatina uždegimus, AD ryškėjimą/plitimą ant kūno, to pasekoj dar didesnį niežulį. Dukrai jo buvo rasta gausiai, bet dabar gal mes jau jį pažabojom, bent aš taip įsivaizduoju, nes tyrimas nekartotas. Šiaip kažkur skaičiau, kad AS gali pats išprovokuot AD, bet daugiausia rašoma, kad jis jau pas turinčius AD įsimeta. O kaip su paprastu stafilokoku tai nežinau,bet gal panašiai.
Boružėlytė parašė:
Kaip keista, kad geriamus antibiotikus išrašė... Kai mes turėjom impetigo (irgi geltonai šlapiavo ir susidarė auksinė plutelė), tai paskyrė Fucidin'u tepti. Buvo mo…
Mums pati pradzia buvo kai prie ausyciu pradejo slapuoti geltonai ir plutele pradejo detis, tada gydytoja irgi fucidin liepe tepti tas vietas, skruostai tuo metu dar neslapavo bet buvo labai sausi, tai juos liepe tik drekinti. Per savaitgali situacija pablogejo ir pirmad jau pas kita gyd pasirodem tai jis israse geriamu antibiotiku, kad, jo zodziais, infekcija nepatektu i vidu.
Kristutis parašė:
Mes lankomės pas gydytoją Černiauską Antkalnio alergologiniam. Esam patenkinti. Nežinau, ar tiek daug papasakotų, jei neklausinėčiau. Bet jau ką paklausiu tai viską…
Supratau, ačiū
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai