Jorinija parašė:
Sveikos manytes, zinau ne skelbimu lenta bet matau yra mamyciu kurios laukiasi meginu pasiulyt gal kam reikia mano vezimuko tikrai geram stovyje. Bugaboo donkey. Ti…
Parasiau jum🙂
Jorinija parašė:
Sveikos manytes, zinau ne skelbimu lenta bet matau yra mamyciu kurios laukiasi meginu pasiulyt gal kam reikia mano vezimuko tikrai geram stovyje. Bugaboo donkey. Ti…
Parasiau jum🙂
Kodelciuke parašė:
Labuka! As vel del Droghedos ligonines nerimstu. Pas koki consultant lanketes? Man paskirtas Dr. Akpan, nieko gero apie ji nerandu 😕
nemanau kad reiketu is vis pergyvent del to koks consultant paskirtas nes per vizitus tuos nzn ar is vis savo ta paskirtaji kada sutikus buvau, nes visad random buna. nebent baisei rizikingas nestumas bet seip prieziura nera kuo skustis, ir skanu daro ir visad viska patikrina, tik nereik bijot visad klaust jei kas neramu, tam ir vizitai. sklandaus nestumo
charlee23 parašė:
nemanau kad reiketu is vis pergyvent del to koks consultant paskirtas nes per vizitus tuos nzn ar is vis savo ta paskirtaji kada sutikus buvau, nes visad random bun…
Man ir taip buna, paskirtas yra konkretus vienas gydytojas, bet kiekvuena kart nuvykus i ligonine vis kitas apziuri ir visada kaitaliojasi, nezinai pas ka papulsi ta diena
charlee23 parašė:
nemanau kad reiketu is vis pergyvent del to koks consultant paskirtas nes per vizitus tuos nzn ar is vis savo ta paskirtaji kada sutikus buvau, nes visad random bun…
O turi jie scanus kabinetuose? Teko pabuvoti priimamajam, tai taip keistai, pralaukus 3valandas paaiskejo, kad jie neturi scano ir gali nebent guldyti ir padaryti scana is ryto 🙂 Tai takart labai nusivylusi buvau, bet visu tokie pozityvus atsiliepimai apie OLOL ligonine, gal po pirmojo oficialaus vizito ir as nurimsiu 🙂
Mamukele parašė:
Man ir taip buna, paskirtas yra konkretus vienas gydytojas, bet kiekvuena kart nuvykus i ligonine vis kitas apziuri ir visada kaitaliojasi, nezinai pas ka papulsi …
Na as savo consultant bent kas antra susitikima matydavau su sunum 🙂 Bus matyt kaip sikart bus, gal tikrai taip ir nepasimatysim 🤭
charlee23 parašė:
As savo paskirta gydytoja maciau tik per gimdyma ir negaliu 100% garantuot, kad ten ji buvo, bet lyg ir 😁 visa kita laika buvo skirtingi spec, tiek akuseres, tiek gydytojai. Per atsitiktinuma nebent papuldavo tas pats spec pora kartu
Sveikos mamytes. kaip laikotes?
As su tokiu Keistu klausimu. Gal kartais kas esate susidūrusios su panašia situacija. Jei vaikas buvo gimęs Airijoje, bet išvykome iš jos, bet tetis vis palieka dirbti Airijoje, ar vis dar galiu gauti child Benefit iš Airijos ar jau nebe? Kažkada kažkur skaičiau kad jei vienas iš tėvu lieka Airijoje tai galima, bet dabar vis ieškau tokios informacijos ir neberandu nieko panašaus. Tai nebežinau ką daryti, ar viskas gerai kad gaunu, ir toliau galiu gauti, ar privalau atšaukti ir parsinešti kad jau esame su vaiku išvykę nors tetis likęs. Aciu labai už betkokia info 🥰 ir sėkmės visoms.
Mažoji_mažoji parašė:
Sveikos mamytes. kaip laikotes?
As su tokiu Keistu klausimu. Gal kartais kas esate susidūrusios su panašia situaci…
Labutis! Kazkada kazkur fb skaiciau apie tokia tema, tai man regis zmones komentavo, jog galima dar gauti tuos vaiko pinigus bunant Lt, kol vienas is tevu vis dar dirba Airijoje. Bet tada Lt negalit gauti vaiko pinigu, turit gauti tik is vienos valstybes ir reikia gal kazkokius dokumentus pateikti Airijai apie tokia situacija. Bet cia kiek pamenu is tu komentaru, bet zinot- vienur gali taip komentuoti,kitur jau vel kitaip, nera tikslu, tai jus geriau pasiskambinkit i savo social welfare ofisa ir pasakykit sutuacija,paklauskit kokiu dokumentu gal jiem reikia,kad jus vis dar gautumet tuos vaiko pinigus, nes tetis Airijoje dirba, o jus Lt vaiko pinigu negaunat, o gal jie sakys negalit isvis gauti... arba dar galit parasyti si klausima fb gripeje "Airijos Lietuviai", ar grupeje "Pasalpos Airijoje". Tikrai atsiras zinanciu, bet geriausia tiesiai i ofisa ju kreiptis,tai pasakys tiksliai kas kaip
Mamukele parašė:
Labutis! Kazkada kazkur fb skaiciau apie tokia tema, tai man regis zmones komentavo, jog galima dar gauti tuos vaiko pinigus bunant Lt, kol vienas is tevu vis dar d…
Labukas, aciu už atsakymą. Aš taip ir padariau, daviau užklausą vienoje iš fb grupių "eks emigrantai" tad sulaukiau labai daug komentaru. Dauguma visi ta pati sako kad jei tetis ten tai galima gauti. Na aš Lt ir net nebandau tu vaiko pinigėlių gauti nes vis dar gaunu iš Airijos. Tai tikiuosi ir viliuosi kad viskas ok.
Mažoji_mažoji parašė:
Labukas, aciu už atsakymą. Aš taip ir padariau, daviau užklausą vienoje iš fb grupių "eks emigrantai" tad sulaukiau labai daug komentaru. Dauguma visi ta pati sako …
Tai taip, svarbu,kad is Lt negautumet ir nebutu dvigubas mokejimas, nes jei gautumet is Lt vaiko pinigus ir taip pat is Airijos,tai kai jie uzmatytu,gautumet matyt bauda. Draugei taip buvo
ji Uk, gavo vaiko pinigus is abieju valstybiu,tai kazkas kazkur uzmate,pranese ir gavo bauda ir dar sugrazinti Uk visus tuos gautus pinigus,kur dubliavosi. O jus uzsiregistrave Lt?
Mamukele parašė:
Tai taip, svarbu,kad is Lt negautumet ir nebutu dvigubas mokejimas, nes jei gautumet is Lt vaiko pinigus ir taip pat is Airijos,tai kai jie uzmatytu,gautumet matyt …
Aha esame registruoti čia.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai