vedaryte parašė:
tikiuos macys![]()
as net neabejoju
vedaryte parašė:
tikiuos macys![]()
as net neabejoju
AgneHill parašė:
sveikos,mergaites karalaites, kaip jus? kokie planai savaitgaliui?mano mazulis apsirges buvo,pirma karta nuo pat gimimo...ir temperaturos turejo, ir toks popiciukas,kad atrodo nei prisiliest negali , na isvis kaip nebe tas vaikas, galvojom dantukai dygsta, bet nuvezem vistik pas daktarus, jokie dantukai sake dar nesikala jam, pasirodo kazkokia bakterija zarnyno turi, israse vaistu, tai jau siandien ir sypsosi,ir linksmesnisbet mastem mastem nuo ko ta bakterija galejo,kazin kiek realu , kad nuo banano?
diena pries tai davem trinta, jie pilni chemijos...bet vistiek abejoju,tai nebent dar kai prie juros buvom pries savaite,pasipliuskeno baseiniuky juros vandens pripildytam,atrodo rankytes nuvaliau poto su geriamu vandeniu,bet vistiek gal spejo bakterija kokia patekt
![]()
gerai ,kad pasirodet daktarams - viska gerai padaret ;)
kaip orai? kaip vyrui LT ? patinka ?
reikia laiko ir pasveiksit - svarbu laiku atsidurt tinkamoj vietoj ;)
Joriuka su gimtadieniu!!!
Ievute, buvom siandien Ventej, labai geras oras nuskilo,smagiai pabuvom, poto grize dar prie Nemuno nulekem,saules nelabai jau buvo,bet vistiek silta,smagu, dabar jau kavytes laukiu kol MB isvirs, isgersim ir eisim i svente cia kazkokia vietine, pasizmonesim trupuciuka,vaika i grina ora isvesim,nes jau tris dienas lauke nebuvo kai negalavo ;) o MB labai patinka Lietuvoje, labai grazu jam cia , o dar kiek jis nemate visko,ryt turbut i Nida leksim
Sveikos
iieevvuuttee parašė:
ka jie darys ?![]()
cia tau uz atsikisusi pilvuka ;)
na jei ka blogo rodo ta juostele, tai tada siuncia ta sisiuka i laboratorija tiria, bet matyt nieko blogo tyrimas neparode, kad nesulaukiau skambucio.
Na as tai tikrai jau zinau, kad homebase ta stala atves rugpj 1, man tai ir tai per ilgai laukt, galetu labiau pasistengt...
erixone parašė:
labas visoms![]()
man zinok irgi,su antru lb greit pilvukas islindo-pukst tik ir vsio,matesi jau nuo trecio men.pabaigos![]()
Na as dar su paprastais dzinsais, bet jau nepatogu, reikia kazka laisvesnio per pilva isigyti.
Bet tu bug virusu tai zinau tik is kitu, nes mums kazkaip stebuklingai niekada neteko jo pasigauti (tfu tfu tfu), skaitosi nesvariu ranku liga, galima pasigauti bet kur ir bet kada, buna, kad jei vienas pasigauna, tai visa seima draugiskai praserga, bet gal jums cia ir ne tas visai, nes man atrodo maziukai tuos norus/rotus sunkiau praserga nei kad viena diena temperaturos plius vemia ir viduriuoja. Tai jums cia lengvesne forma kazkokio turbut.
vedaryte parašė:
mums siandiena 2metukai!![]()
![]()
![]()
![]()
wow, sveikinam
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai