Sollle parašė:
Bent prieš 3 metus reikėjo, gimimo liudijimo ir pažymos apie deklaruotą vietą gyvenamą, lyg viskas, ir ten prašymą parašai vietoj, bet vyras tvarkė viską, tai galiu…
Pries metus reikejo tu paciu dokumentu
Sollle parašė:
Bent prieš 3 metus reikėjo, gimimo liudijimo ir pažymos apie deklaruotą vietą gyvenamą, lyg viskas, ir ten prašymą parašai vietoj, bet vyras tvarkė viską, tai galiu…
Pries metus reikejo tu paciu dokumentu
nerin-gele parašė:
sau galima ir brangesni ruba nusipirkti, bet vaikui moketi simtus euru del poros menesiu man gaila, as tikra suvalkiete... noriu kad butu pigu, grazu, gera kokybe …
Tokiu nebuna, nebent skudyne turi ieskoti.
vidme parašė:
Tokiu nebuna, nebent skudyne turi ieskoti.
leliukam dar aina rast bet didesniems nelabai
juk nutrina tuos rubus. Nu po namus ar i smelio deze tinka ir tokie. As perku per tarpininkus george, hm kai akcijos, carters bei next. Kainos tokios kaip turgaus. kaika ir pigiau aina paimt (bent iki euro ejo) ne kas antras aina ir grazesni man rubeliai nei cia.
Sollle parašė:
Aš žiūriu, kad eurą įvedus ir vežimėliai dėvėti gerokai pabrango, su pirmu tilpau į 400 lt ir labai puikų Tutį nusipirkau, dabar po 200 eur padoresni Tučiai eina, n…
ziurint koks tas tutis. jei pirktas naujas ir moketa 1300 1400 lt, tikrai nemanau kad kas parduoduodavo uz 400 lt.
Sollle parašė:
Aš žiūriu, kad eurą įvedus ir vežimėliai dėvėti gerokai pabrango, su pirmu tilpau į 400 lt ir labai puikų Tutį nusipirkau, dabar po 200 eur padoresni Tučiai eina, n…
kainos baisiausia isoko. Doleris ant kiek pakilo. Kiek geriu is amerikos siusdavaus tiek sau tiek dukrai o dabar pavarvinu seile ir viskas.
smeli parašė:
kainos baisiausia isoko. Doleris ant kiek pakilo. Kiek geriu is amerikos siusdavaus tiek sau tiek dukrai o dabar pavarvinu seile ir viskas.
tai kad ir amerikoj viskas pabrange
bent jau rubai ir maistas.
smeli parašė:
tas pats ir is kinu siunciantis. tikrai prie lt pigiau apsipirkdavom.
S.a.n.d.r.a parašė:
tai kad ir amerikoj viskas pabrangebent jau rubai ir maistas.
nu kazinau, dzinsus gerus iki 80lt nusipirkdavau kai akcijos
o is turgaus man nelaiko
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai