zealotry parašė:
Aiste![]()
o kaip atspejau
nu mano nuomone tau sviesus plaukai graziau atrodo
zealotry parašė:
Aiste![]()
o kaip atspejau
nu mano nuomone tau sviesus plaukai graziau atrodo
sveikos..as nemaciau nuotraukytes,kas kaip pasikeite,pasigrazino..is internetinio puslapiuko smelinuku prisipirkau anglisku,tai gavosi vieneto kaina 6lt.tai nedaug manau tikrai.nes ikinej jotvingi yra anglisku prekiu tai vnt 10lt.na va oras per langa atrodo grazus,nes jau galetu sniegelis pasibaigti
mamukes, gal kuriu spirgiam buvo uzejes "nevalgiuko" periodas?.. nesuprantu, ar cia dantukus kaltint, ar dar ka...
kosyciu anei jokiu nevalgo - nei darzoviu, nei su mesyte, nei rytines ar vakarines uzpilamos... tik jogurciukas ir vaisiu tyrele.. bandau dantukus kaltint, nes ir naktim irzliukas pasidares, bet cia gal kazkas kito?..
kad negeria jis vandenuko, o arbatyciu kazkaip ir neduodu, nes buvau nupirkus viena, tai isgere ir apsiveme..
turiu ramuneliu ziedu, bet kazkaip nedristu is ju arbatos ruost... bet gal reiketu pabandyt..
o ilgai jum tas truko? nes jis jau kokia ketvirta diena taip nuo visko ziaugcioja, kas nepatinka jam
na ramuneles gali biskiuka pilvuka palaisvinti. na mums 3 dienas taip buvo,jei koses suvalgydavo viska isvemdavo.tik kad lb jau daug geria..as vis obuoliuku kompoto verdu,serbentu juoduju biskiuka vit C turi,gal pakels apetita..bet svarbu valgo jogurtuka, bandyk jogursta su varske pamaisyti,sociau.o jeigu vaikas guvus,lunksmas tai tikrai neserga.tiesiog nevalgiadienis jam.
Labukas visoms
na ir plepses, neprisijung kokia diena tai pavargsi skaityt..
Martyna, o su MP jau baigta? buna vaikuciam tokie periodai, gal ir bus dantu, o gal ir nebus
pabandyk kazkokias arbatles gal kuri jam tiks ir patiks..Ramuneliu jei darysi tai tik silpna, per stipri viduriukus uzkietint gali..
Kistukasss parašė:
na ramuneles gali biskiuka pilvuka palaisvinti. na mums 3 dienas taip buvo,jei koses suvalgydavo viska isvemdavo.tik kad lb jau daug geria..as vis obuoliuku kompoto verdu,serbentu juoduju biskiuka vit C turi,gal pakels apetita..bet svarbu valgo jogurtuka, bandyk jogursta su varske pamaisyti,sociau.o jeigu vaikas guvus,lunksmas tai tikrai neserga.tiesiog nevalgiadienis jam.![]()
o geras apie ramuneles, as kaip tik atvirkciai skaiciau
nykstuke03 parašė:
Labukas visomsna ir plepses, neprisijung kokia diena tai pavargsi skaityt..
![]()
Martyna, o su MP jau baigta? buna vaikuciam tokie periodai, gal ir bus dantu, o gal ir nebuspabandyk kazkokias arbatles gal kuri jam tiks ir patiks..Ramuneliu jei darysi tai tik silpna, per stipri viduriukus uzkietint gali..
gal ir gerai jei pakietintu, nes ir kakutis paskutiniu metu tokias pliures valdant skystas.. as vis dar maitinu pati, tai naktim jis pats pasimuisto ir ziojasi papulio gaudyt, bet diena tai sakau, keistenybe kazkoks.. ir tikiuosi kad dantukai, bet kad tik biskeli patine tos dantenytes, o siaip nei balta nei ka..
o tai tau... tai ar kietina, ar minkstina?....
kad paskui isvis bedos neprisidaryciau
o kad mano pyplius dar varskytes nevalgo zinok, nesu niekad davus, ir jam kiek suprantu ta kietesne konsistencija paskutinem dienom nedraugas, nes as cia obuoliu ir pastarnoko tyreles privirus esu, ji tokia su kietesniais gabaliukais, tai anksciau noriai valge, o dabar tik i burna isideda ir ziaugcioja
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai