ausrada parašė:
Labas, esu macius turgui, tik nezinau tiksliai ar vaistu turi.
Buvau turgelyje, tai ten tik tokiais nuo alergijos vaistais, tepaliukais, papildais prekiauja.Vaistu ten nera.
ausrada parašė:
Labas, esu macius turgui, tik nezinau tiksliai ar vaistu turi.
Buvau turgelyje, tai ten tik tokiais nuo alergijos vaistais, tepaliukais, papildais prekiauja.Vaistu ten nera.
DIVD parašė:
Pabandykite nuvykti į draugystės 26, ten yra parduotuvė įvairių vaistų ir ne tik, mačiau ir rusiškų.
ausrada parašė:
Sveikos, prasau rekomenduokit pediatre geradabar lankomes pas Sperauskiene, na nelimpa mum si gyd. net nesinori eiti pas ja reikalui esant
![]()
Pas lasinkskiene gal pabandykit persyrasytt salia kabinetas
Fornija parašė:
Ar kuri nors dalyvavote nemokamuose seminaruose kurie vyksta ligoninėje apie nėštumą, gimdymą, žindymą. Jie antradieniais vyksta. Ar verta eiti pirmą kartą besilauk…
Žinoma verta
aš ėjau tik apie gimdymą, nuvo įdomu apžiūrėt skyrių, turėjau klausimų, kadangi pirmą vaiką gimdžiau ne čia
ie.va parašė:
Žinoma vertaaš ėjau tik apie gimdymą, nuvo įdomu apžiūrėt skyrių, turėjau klausimų, kadangi pirmą vaiką gimdžiau ne čia
![]()
Aš ir svarstau būtent apie gimdymą nueit į paskaitą, nes apie žindymą buvau avent paskaitoj. Nors gal verta ir čia nueiti ir išgirsti ką papasakos, gal ką naujo sužinot
tai ir po skyrių pavedžiojo per paskaitą? Gal pamenat ar ilgai truko?
Fornija parašė:
Aš ir svarstau būtent apie gimdymą nueit į paskaitą, nes apie žindymą buvau avent paskaitoj. Nors gal verta ir čia nueiti ir išgirsti ką papasakos, gal ką naujo suž…
Vargu ar apie žindymą kažką daugiau papasakos
tiksliai nepamenu bet daugiau nei valandą gal pusantros
ie.va parašė:
Vargu ar apie žindymą kažką daugiau papasakostiksliai nepamenu bet daugiau nei valandą gal pusantros
Ačiū už info
apie nėštumą tai jau turbūt neverta eiti, kai jau virš 30sav esu
Fornija parašė:
Ačiū už infoapie nėštumą tai jau turbūt neverta eiti, kai jau virš 30sav esu
![]()
Nelabai 😂
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai