oksana288 parašė:
O per kiek laiko gavot atsakima?ar istkro kaip ten rasoma po 4savaiciu
Bijau sumeluoti,bet greit.Gal per 3 sav.
oksana288 parašė:
O per kiek laiko gavot atsakima?ar istkro kaip ten rasoma po 4savaiciu
vilmalinka parašė:
O tai pastu kur gauni tie staitmentai netinka? Reikia jau ir man viska ruosti , nors jokiu ziniu neturiu jau 6 sav![]()
As irgi ejau is banki isemiau del vyso ko.Bet Kokia nesamone juk tiek laiko isdirbom ir dar turym kaska irodinet
vidike parašė:
Bijau pameluoti,bet laukiau tai tikrai menesi,siandien tik gavau atsakyma.Tai as galvoju paimti paprasyti is poliklinikos koki lapa,kad parasytu,desiu is banko su a…
Siusk dar karta ir vyskas nes paskambinus nepesi.Jai benefitai Ant taves tu ir turi savo staitmenta deti.Siaubas Kaskoks as idejau laiska is ligonines sakau gal tiks.
IngaB. parašė:
Aciu uz atsakima,o tu pinigus gavau nuo vaiko gymdimo datos?
IngaB. parašė:
Netiko mums jie.Tai ejau i banka.
Aisku, manau man ir reikia tam pasiruosti is karto, ir is vyro darbovietes reikia laisko dar? kas ten per laiskas. kur jis dirba?
vilmalinka parašė:
Aisku, manau man ir reikia tam pasiruosti is karto, ir is vyro darbovietes reikia laisko dar? kas ten per laiskas. kur jis dirba?
Mums jie atsiunte atgal laiska ,kad reik is vyro darbo laisko,nuo kada dirba,kiek dirba,ir t.t.Bet kad butu su anspaudais
oksana288 parašė:
Aciu uz atsakima,o tu pinigus gavau nuo vaiko gymdimo datos?
Gavom nuo tos dienos kai parasem prasyma.Bijau jau sumeluoti,nebepamenu,bet kazkodel taip atrodo man.
IngaB. parašė:
Mums jie atsiunte atgal laiska ,kad reik is vyro darbo laisko,nuo kada dirba,kiek dirba,ir t.t.Bet kad butu su anspaudais
O pas jus ant apieju child benefitai yra? Nes pas mane tik mano pavarde dominuoja,vyro ne kvapo
vidike parašė:
O pas jus ant apieju child benefitai yra? Nes pas mane tik mano pavarde dominuoja,vyro ne kvapo![]()
Bet gi turejau uzpilditi apie vyro domenis?ar be?
IngaB. parašė:
Gavom nuo tos dienos kai parasem prasyma.Bijau jau sumeluoti,nebepamenu,bet kazkodel taip atrodo man.
Nu sakau man irgi parasyta buvo kad no klaimo anketos pradzios.Blin kaip pikta visa men nupjaus.
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai