Chalvaa parašė:
Turiu toki klausimeli, jei tarkim bunu nedarbingume 3 sav ir tada dar uzdeklaruoju mma (cia per 1 menesi) tai man ligonlapis+mma uz ta menesi skaiciuojasi, ar tik m…
viskas skaiciuojasi
Chalvaa parašė:
Turiu toki klausimeli, jei tarkim bunu nedarbingume 3 sav ir tada dar uzdeklaruoju mma (cia per 1 menesi) tai man ligonlapis+mma uz ta menesi skaiciuojasi, ar tik m…
viskas skaiciuojasi
avietuke parašė:
viskas skaiciuojasi
Susisumuoja kaip suprantu! Aciu
Chalvaa parašė:
Tai gaunasi ,kad iš 4 sav per men nedirbai 3 ir uz ta viena diebta minimalu rodysi ?
Sarisin_Gunes parašė:
Tai gaunasi ,kad iš 4 sav per men nedirbai 3 ir uz ta viena diebta minimalu rodysi ?
Nzn, dar mastau kaip cia padaryt, kad del to vieno menesio man nenukentetu labai ismoka 🤷♀️ Visus variantus mastau
Chalvaa parašė:
Nzn, dar mastau kaip cia padaryt, kad del to vieno menesio man nenukentetu labai ismoka 🤷♀️ Visus variantus mastau
Jei taip galima,tai manau geras planas ,as irgi galvojau ,kaip cia issisukt man gaunasi 3 sav darbo iki dekreto,arba trys savaites biliotenio .Tai as dar apsidziaugiau ,kad ne nulis bus o biliotenis ,nebeturejau minciu dar deklaruot ( na tipo kosmetologu veikla db gi uzdrausta )
Sarisin_Gunes parašė:
Jei taip galima,tai manau geras planas ,as irgi galvojau ,kaip cia issisukt man gaunasi 3 sav darbo iki dekreto,arba trys savaites biliotenio .Tai as dar apsidziaug…
Nu ir kas kad uzdrausta? Gal tu pati save "apmokamu" atostogu isleidai. Tikrai nemanau, kad del to neleistu deklruoti. Juk ir imones, kurios siuo metu negali dirbti ir ju veiklos yra uzdraustos isleidzia darbuotojus kasmetiniu apmokamu atostogu jei jie turi sukaupe. Man per NGA kaip ir nekerta sis menuo, bet jau i vpa isiskaiciuos 🙄 nu blemba galejo ta korona menesiu veliau ateit, nereikt sukt galvos dabar
Chalvaa parašė:
Nu ir kas kad uzdrausta? Gal tu pati save "apmokamu" atostogu isleidai. Tikrai nemanau, kad del to neleistu deklruoti. Juk ir imones, kurios siuo metu negali dirbti…
Tai sakai šalia biliotenio,man vistiek rodyt ir teikt sav .Bet juk tam ir imi
Bilioteni,kad nedirbi tipo ..ar kazko nesuprantu ?
kaip cia daryt db
Sarisin_Gunes parašė:
Tai sakai šalia biliotenio,man vistiek rodyt ir teikt sav .Bet juk tam ir imi
Bilioteni,kad nedirbi tipo ..ar kazko nesuprantu ?kaip cia daryt db
Na ziurint kokios tavo pajamos. As rodau kas men 2000€, tai man tas bilutenis tikrai kerta
Chalvaa parašė:
Na ziurint kokios tavo pajamos. As rodau kas men 2000€, tai man tas bilutenis tikrai kerta![]()
Aš irgi rodžiau 2000 ,sodroj mokėjau nuo 1260 ...tai gal realu šalia biliotenio tada bent minimumą rodyt nzn 🤷♀️ Aš tai galvojau kaip issisukt kad isvis 0 nenūtų už balandį ....
Sarisin_Gunes parašė:
Aš irgi rodžiau 2000 ,sodroj mokėjau nuo 1260 ...tai gal realu šalia biliotenio tada bent minimumą rodyt nzn 🤷♀️ Aš tai galvojau kaip issisukt kad isvis 0 nenūtų …
Tai vat as irgi taip pat noriu, kad bent tiek kiek ks men gautusi uz ta balandi :oh. Nes vakar skaiciavau ir taip ir anaip, nu ant 40eur krenta ismoka. Nedaug, bet prisideda 🤷♀️🤭
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai