Marche parašė:
Ką tik mačiau burata su braškėmis ir pomidorais tiesiog. Vat pavasarį bandysiu, ar skanu 🫢
Ir su arbuzu labai skanu. Vasara tai mano topas 😃
Marche parašė:
Ką tik mačiau burata su braškėmis ir pomidorais tiesiog. Vat pavasarį bandysiu, ar skanu 🫢
Ir su arbuzu labai skanu. Vasara tai mano topas 😃
Man salotose burata irgi kažkaip so so. Bet labai patiko pas draugę sumuštinukai su burata🍅
Pakepinam duoną šviesią, gali būt paprasta balta duona, arba čiabata, duoną patrinam česnaku, dedam sluoksnį buratos, ant viršaus - orkaitėje užkepti cherry pomidoriukai su prieskoniais, labai skaniai susivalgė🥰 yra pinterest receptas, paieškoje įvedus burata☺️
goshyte parašė:
Man salotose burata irgi kažkaip so so. Bet labai patiko pas draugę sumuštinukai su burata🍅
Rašiau, kad mačiau, bet duonelės neturėjau. Tai bandysiu dar kada panašiai, nes i salotas tai irgi ne man.
Marche parašė:
Gaunasi visai nemažai blynų, nežinau, pas mane sūnus vieną patiekalą gali valgyti visą dieną po truputįprikepu, mažasis kerta ir dar vyras kelis nugriebia prabė…
Jei ne paslaptis pasidalinkit koks tas blynų receptas įdomu
Caramelee parašė:
Anksciau cia buvo nare, berods Sima N, labai fainais receptais dalinosi. Ypac fainas biskvitas pas ja buvo ir pertepimas jam su grietinele ir maskarpone. Gal kazkas…
Galbūt tortų temoje pavyktų rasti
Cavy parašė:
Galbūt tortų temoje pavyktų rasti
Cavy parašė:
Radau tokį pvz, narė jau išsiregistravusi
Aciu, bet cia ne sitas. Ten buvo grietineles ir maskarpones pertepimas, gal dar rududu ejo. Ir biskvito receptas fainas buvo.
Kotletai orkaitėje(malta mėsa, svogūnas, česnakas, prieskoniai, smulkiai pjaustyti pievagrybiai, tarkuota cukinija), bulvių košė(pienas, sviestas, druska) ir salotų man naujas derinys(salotų miksas, obuolys, morka, agurkas, krapai), užpilas(alyv aliejus, citr sultys, cukrus). Vyrui vištiena šalia iškepta.

Caramelee parašė:
Aciu, bet cia ne sitas. Ten buvo grietineles ir maskarpones pertepimas, gal dar rududu ejo. Ir biskvito receptas fainas buvo.
Na čia tik pavyzdys, pasieškokit ir kai rasit pasidalinkit 😁👍
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai