Jolanta-K@J mama parašė:
Tai zymesit, kad ismoka skaiciuotu is palankesnio vidurkio.
Is palankesnio vidurkio galima skaiciuot,jei antras vaikas speja gimt iki kol pirmam sueina 3m, o cia jau virs 3m.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
Is palankesnio vidurkio galima skaiciuot,jei antras vaikas speja gimt iki kol pirmam sueina 3m, o cia jau virs 3m.
Kotryna_ parašė:
Sveiki, netikėtai paaiškėjo, kad neturiu stažo 😭 iki kovo mėnesio buvau 3 metus VPA, tada grįžau į darbą. Nuo 11.03 planavau išeiti į NGA, bet gerai, kad sugalvojau…
Stazas nesiskaiciuos jei jau busit pagimdziusi. Tad nieko neislosit
Filadelfija parašė:
Čia va man Jolanta jau šitą aiškino, kad svarbiausia išeiti į vpa taip, kad skaičiuojant VPA į tuos 12 mėn, turi įeiti bent mėnuo, kol esi vpa su pirmuoju vaiku. Tada gali rinktis, kad skaičiuotų palankiu vidurkiu.
Giedrė. parašė:
Čia va man Jolanta jau šitą aiškino, kad svarbiausia išeiti į vpa taip, kad skaičiuojant VPA į tuos 12 mėn, turi įeiti bent mėnuo, kol esi vpa su pirmuoju vaiku. Ta…
Tai teisingai suprantu, jei po 16 mėnesių grįžti į darbą(tėvas eina 2 neperleidżiam) ir gimsta kitas kokį 24 mėnesį, jau palankesniu neskaičiuos, nes vpa praėjo? O stažo tik 8mėn?
Gruodis24 parašė:
Tai teisingai suprantu, jei po 16 mėnesių grįžti į darbą(tėvas eina 2 neperleidżiam) ir gimsta kitas kokį 24 mėnesį, jau palankesniu neskaičiuos, nes vpa praėjo? O …
Aš kaip suprantu skaičiuos palankesniu, nes ims paskutinius 12 mėn, o paskutinis vpa mėnuo buvo prieš 8 mėn. Reiškias įeina į tuos 12 mėn.
Tina parašė:
Sveikos, kaip skaičiuojamos VPA lubos ? Aš išėjau VPA 2024-11 ir tada man pagal praėjusio ketvirčio duomenis nustatė lubas. O dabar VDA didėjant, man išmok nedidėja…
Lieka tokia pati
Filadelfija parašė:
Filadelfija parašė:
Stazas nesiskaiciuos jei jau busit pagimdziusi. Tad nieko neislosit
Jolanta-K@J mama parašė:
Nu esu pasimetusi maximaliai, visiškai iš giedro dangaus čia man. Nes prieš tai sodros darbuotoja buvo patvirtinusi, kad viskas gerai ir skaičiuos tikrai pagal pirmą vaiką. Vakar dvi pasakė, kad nieko neskaičiuos, galiu nebent vėliau išeiti į VPA.
Kotryna_ parašė:
Nu esu pasimetusi maximaliai, visiškai iš giedro dangaus čia man. Nes prieš tai sodros darbuotoja buvo patvirtinusi, kad viskas gerai ir skaičiuos tikrai pagal pirm…
Folgute parašė:
Gal galite kas nors pasakyti kaip sodroje išsitraukti stažo lentelę?
Suvestine REP.37
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai