Jolanta-K@J mama parašė:
Prasyme yra paaiskinimas.
Ačiū, ir čia nesvarbu, kad nei antrais metais, nei trečias išmokų negavau? Bet buvau įdarbinta?
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
Prasyme yra paaiskinimas.
Ačiū, ir čia nesvarbu, kad nei antrais metais, nei trečias išmokų negavau? Bet buvau įdarbinta?
Filutiki parašė:
Sveiki. Sakykite, o kada reikia rinktis tuos neperleidžiamus mėnesius? Nes užpildžiau prašymą ir nebuvo tokio pasirinkimo.
Ten nereik nieko rinktis. Jus jei paraset prasyma vpa tai pirmi 2men.bus skaiciuojami kaip neperleidziami jums, toliau tesis perleidzia menesiai. Kai jau tevas nores eiti savo 2men.jus rasysit prasyma,kad jums nutrauktu vpa,o tevas,kad jam skirtu vpa ismoka
Kotryna_ parašė:
Nu esu pasimetusi maximaliai, visiškai iš giedro dangaus čia man. Nes prieš tai sodros darbuotoja buvo patvirtinusi, kad viskas gerai ir skaičiuos tikrai pagal pirm…
Filadelfija parašė:
Istatymo istrauka.
Kotryna_ parašė:
Tai atsižvelgiant į tai, pas mane išvis nieko nerašo:
Taip,kaip jusu pirmam vaikui daugiau nei 24men.jums jau nepriklauso tas palankesnis skaiciavimas, skaiciuoja iprastai ir turit tik 7men.
Rufina parašė:
Sveiki, šiek tiek kitoks gal klausimas, bet koks darbo užmokestis turėtų būti taikomas dirbant trumpintą darbo laiko normą, auginant vaiką iki 3 m., jeigu darbo užm…
Na bent pas mus yra baze ir uz paslaugas padarytas per menesi. Tai uz ta diena moka baze, jug paslaugu neatlieku jokiu ir menesio gale skaiciuoja jau uz atliktas
Kotryna_ parašė:
Jus dar uzklausima nusiuskit arba prisijungus per gyva pokalbi paklauskit. Nes visada buvo, kad jeigu turejot teise gauti ismoka su pirmu vaiku ir i antro vaiko ismoku skaiciavimo laikotarpi iejo bent diena is ankstesnio vaiko VPA, skaiciavo is palankesnio vidurkio.
Nenoriu jus suklaidinti, tai geriau rastu uzklauskit.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai