Monika2 parašė:
Sveiki, buvau pas gydytoja sake, kad man apie 2 sav. pagal paskaiciavimus, bet pagal echoskopija atrodo didesnis, kaip ir 4 sav., ejau pasidaryti hcg <1, pg 1,0…
O kas gali matytis jeigu hcg neigiamas?
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįMonika2 parašė:
Sveiki, buvau pas gydytoja sake, kad man apie 2 sav. pagal paskaiciavimus, bet pagal echoskopija atrodo didesnis, kaip ir 4 sav., ejau pasidaryti hcg <1, pg 1,0…
O kas gali matytis jeigu hcg neigiamas?
Monika2 parašė:
Nelabai suprantu, kaip gali būti pagal paskaičiavimus 2 sav? 4 savaitės būna maždaug tada, kai nepasirodo mėnesinės ir tuo metu dar ne visada matosi echoskopuojat. Man 4+5 pirmo nėštumo tokiu metu matė tik taškelį, o hcg buvo beveik 300. Jei kraujas nerodo nėštumo, tai jo kaip ir nėra, nesuprantu, ką jums galėjo matyti echo 🤔
Sveikos. Prieš 4 dienas buvau pas gydytoją, pamatė puslytę 5 sav 4 d. ir pasisluoksniavusia gimda, šįvakar patepliojo tamsiai rudai, sustresavau nulėkiau į priimamajį. Ten apžiūrėjo ir matė taip pat tik puslytę, bet tuščią laiką rodė 5 sav 5 d. Todėl gydytoja pasakė, kad teplioja 100% dėl atsisluoksniavimo, nes valosi, o nėštumas turbūt nesivystantis, nes rodytų didesnį ir jau matytų gyventoją. HCG penktadienį buvo 14 480 mIU/ml pagal jį sakė tikrai turėtu matytis gyventojas. Simptomus jaučiu, krutinė labai skaudi, pykinimas, šleikštulys, nemiga. Gal kuri turėjot nesivystantį ar taip pat jautėt visus simptomus? Nejau tikrai nustojo vystytis 😭
Spaliss parašė:
Sveikos. Prieš 4 dienas buvau pas gydytoją, pamatė puslytę 5 sav 4 d. ir pasisluoksniavusia gimda, šįvakar patepliojo tamsiai rudai, sustresavau nulėkiau į priimama…
Turėjau kovo mėnesi nesivystanti, tai aš nieko nejutau apart strėnų didelio skausmo. Po 2sav. Kažkur pradėjo skaudėt pilvo apačia ir kraujuot pradėjau. Tai viskas buvo pabaiga. Iškart dingo krutinės jautrumas ir skausmas ir šeip visa neštuma jutau lyg net nebūčiau nėščia.
Klemenienė parašė:
Turėjau kovo mėnesi nesivystanti, tai aš nieko nejutau apart strėnų didelio skausmo. Po 2sav. Kažkur pradėjo skaudėt pilvo apačia ir kraujuot pradėjau. Tai viskas b…
Strėnų skausmą jaučiu nuo pat pačios pradžios, turbūt tai ne į gerą..
Spaliss parašė:
Sveikos. Prieš 4 dienas buvau pas gydytoją, pamatė puslytę 5 sav 4 d. ir pasisluoksniavusia gimda, šįvakar patepliojo tamsiai rudai, sustresavau nulėkiau į priimama…
Kas dėl simptomų, tai jie tikrai ne rodiklis, įsitikinau per šį nėštumą 100 proc. Man diagnozuotas nesivystantis nėštumas prieš dvi savaites, vis dar laukiu savaiminio persileidimo ir vis dar jaučiu simptomus 🙈 pvz šiandien šiek tiek pykino ir krūtinės jautrumas likęs, nors vaisiukas pagal savo dydį jau eina ketvirta savaitė kaip sustojęs augti. Pradžioj negalėjau patikėti, kad tikrai nesivysto, nes jaučiausi visiškai nėščia, tačiau dabar pamažu prasideda ryškesnis tepliojimas ir pilvo maudimas, tai jau nusiteikiu visiškai pabaigai.
Bet jūs dar gal šiek tiek luktelkite, laikas vis vien dar ankstyvas, būna, kad tie gyventojai ir vėliau pasirodo 🙄
Spaliss parašė:
Man su abiem nesivystanciais pykino iki paskutines dienos
Sveikos. Susidūriau ir aš su šiuo reikalu nemaloniu.. Situacija tokia, pastojau, užsirašiau vizitui turėjo būti 6sav ir 4dienos. Dieną prieš pradėjau kraujuot, stipriai ryte. Lėkiau į priimamąjį. Padarė echo gimda švari, nieko nebematė. Užrašė apsilankymą po 5dienų nuvykau. Daktaras nebeapžiūrėjo paklausinėjo, atsakinėjau. Sako dar vaikų turi.. Sakau turiu, tai vadinasi daugiau ir nebeturi būti. Siuntimą išrašė echo už 2dienų (rydienai) kad ale pažiūrėti dar. Bet pasakė, kad pasigalvočiau kokios kontracepsijos noriu. Kaip jums? Jaučiuosi tokia kaip žemę pardavus.
AkiV_29 parašė:
Sveikos. Susidūriau ir aš su šiuo reikalu nemaloniu.. Situacija tokia, pastojau, užsirašiau vizitui turėjo būti 6sav ir 4dienos. Dieną prieš pradėjau kraujuot, stip…
Kuo jis motyvavo, kad nebereikia vaiku? Siulyciau keisti gydytoja, nes tokie pasakymai daugiau negu keisti
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai