Linamante parašė:
O šalutinio nejautėt poveikio? Ir dar klausimas: ar verta pirkti nėščiosioms diržą? Lengviau su juo?
Nieko nebuvo
Linamante parašė:
O šalutinio nejautėt poveikio? Ir dar klausimas: ar verta pirkti nėščiosioms diržą? Lengviau su juo?
Nieko nebuvo
Sign parašė:
Man diržas buvo tikras išsigelbėjimas. Be jo vaikstant labai spazmavo gimdą ir tempė pilvą. Tai diržas suteikė tokio stabilumo.
Pritariu. Man irgi buvo pats geriausias. Mėgau daug vaikščioti o be jo niekaip.
Delfiukė parašė:
Pritariu. Man irgi buvo pats geriausias. Mėgau daug vaikščioti o be jo niekaip.
O kokį pirkot? Mačiau būna platesnių, siauresnių. Galvoju kokį rinktis ☺️
SvKr parašė:
Aš pirkau tokį: https://sveikatine.lt/parduotuve/itvarai/juosmens-nugaros-itvarai/nestumo-dirzas-juosmens-itvaras/
SvKr parašė:
Tikrai įvairių yra. Tiksliai nepasakysiu bet žinau kad buvau užsisakius iš euro vaistinės internetu.
Gal.puk. parašė:
Sveikutės noriu paklausti , tyrėme 3bc nepraėjo PGT-a , dabar 4bc parašė , kad nori genetikė pasikalbėti nes yra mozaikinių pakitimų, dar turime 2bc patarkit ar ver…
Manau tikrai verta, pas mus 2bb su embriono mozaikiniais pakitimais, kurie savaime išsitaisė gimdoje, bėgioja😉
Labukas visoms
planuojame FET ir esu labai pasimetus. Mano pirmas nestumas buvo sunkus del gimdos kaklelio trumpejimo, gulimas rezimas - vieno vaikucio laukiausi. Dabar turime 2 uzsaldytus embrionus vienoje lazdeleje ir didele dilema ar kelt 1, o antra pakartotinai uzsaldyti ar rizikuoti su dviem 🙈 gal kas buvote panasioje situacijoje? Gal visgi nerizikuot 🤔 bet keliant 2, tai tie sansai atrodo didesni 🙈
Irvutė parašė:
Labukas visomsplanuojame FET ir esu labai pasimetus. Mano pirmas nestumas buvo sunkus del gimdos kaklelio trumpejimo, gulimas rezimas - vieno vaikucio laukiausi…
Kokios kokybės turite? Ir kuri klinika? Iš pirmo karto praeitąkart pavyko?
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai