Pykčiūrna8 parašė:
Nuo teigiamo nt. Nes aš daktarei dėl aspirino sakau, tai gal jį pradėt gert jau planuojant, nes tai tą nėštumo teigiamą atsakymą ir 5 sav gali tepamatyt.sako ,nu be…
Tai tiek vaistus leistis tiek aspirina vartoti nuo teigiamo nt
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįPykčiūrna8 parašė:
Nuo teigiamo nt. Nes aš daktarei dėl aspirino sakau, tai gal jį pradėt gert jau planuojant, nes tai tą nėštumo teigiamą atsakymą ir 5 sav gali tepamatyt.sako ,nu be…
9920916 parašė:
Taip. Bent jau man tai toks planas sudarytas.
Pykčiūrna8 parašė:
Taip. Bent jau man tai toks planas sudarytas.
Šiandien ir aš vykstu pas hematologe ziuresiu kokį planą man sustatys🙂
9920916 parašė:
Šiandien ir aš vykstu pas hematologe ziuresiu kokį planą man sustatys🙂
Man ginė sakė, kad hematologai šia tema ale mažai išmano. Nes šis sindromas labiau nėščioms išlenda, tai prasmės pas jį eit nėra. Jei galėsit pasidalinkit hematologų įžvalgom
įdomu ką jie sako
friendly parašė:
Sveikos,
Sveika, man visus tyrimus padarė vietoje KK. Ir jei priklauso nemokamai, geriau klinikose vietoje pasidarysit ir nereiks mokėti, jei bus kabliukų - paprašys pakartoti tyrimus diagnozei patvirtinti ar atmesti. 😊
Pykčiūrna8 parašė:
Man ginė sakė, kad hematologai šia tema ale mažai išmano. Nes šis sindromas labiau nėščioms išlenda, tai prasmės pas jį eit nėra. Jei galėsit pasidalinkit hematolog…
Žinokite nelabai ka ir pasakė 🙂
9920916 parašė:
Žinokite nelabai ka ir pasakė 🙂
O tai kokį gydymą taikytų? Ar nelabai gaudosi šitoje sferoje su afs?
Pykčiūrna8 parašė:
O tai kokį gydymą taikytų? Ar nelabai gaudosi šitoje sferoje su afs?
Bėda tame kad afs man atmestas nors vienas rodiklis buvo ribinis atlikau uzsienyje tyrimus del trombofilijos ir ten patvirtino kad yra homozigotinis pakites genas del kurio man reiktų kraują skystinanciu vaistų bet kadangi tyrimas ne Lietuvoje darytas o Abraitis afs diagnoze atmete tai gydymo jokio neskiria bet as vistiek nesuprantu daug zmoniu atlieka tyrimus uzsienyje ir juos vertina o mano nevertina likau tame pačiame taške žinanti kokio gydymo reikia kad pavyktų išnešioti bet jo negaunanti
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai