plepute321 parašė:
Jau kiek laiko nusivylus buvau ai dabar galvoju kaip bus taip 😊😊 beja 25 miu ar 10 miu ankstyvesnis?
10 miu
plepute321 parašė:
Jau kiek laiko nusivylus buvau ai dabar galvoju kaip bus taip 😊😊 beja 25 miu ar 10 miu ankstyvesnis?
10 miu
plepute321 parašė:
Realiai jautresnis 10 miu, bet nors Easy Test 20 miu, man parodė ryte vaiduoklį ir po to kraują pridaviau, tai kraujyje dar tik 14,7 buvo, o jau rodė
tai svarbiau ne jautrumas, o koks testas... nes yra jautrių, pvz. Pregna žalias, kur meluoja būna...
giedrikee parašė:
10 miu![]()
Tai vaistineje mane suklaidino o as kaip akla vista ir patikejau eilini karta ikiso rapireg sake pats jautriausias o as zinodama pati kad jie ssss ant to pacio greblio uzlipau nnn kartu jau pradedu manyt kad vaistines jau nebevaistines o saraskino kontora kisa kad tik prakist baisuuuu
plepute321 parašė:
Tai vaistineje mane suklaidino o as kaip akla vista ir patikejau eilini karta ikiso rapireg sake pats jautriausias o as zinodama pati kad jie ssss ant to pacio greb…
Nežino jos tiesiog, nedaro tų testų ir sako pagal tai, kas parašyta... o RapiPreg kaip ir Pregna melagėliai būna
Ritutia parašė:
Realiai jautresnis 10 miu, bet nors Easy Test 20 miu, man parodė ryte vaiduoklį ir po to kraują pridaviau, tai kraujyje dar tik 14,7 buvo, o jau rodėtai svarbia…
Manau teisingiausia palaukti butu mm dienos 🤔🤔🤔 o tos kantrybes neraaaa ka daryt?😂😂😂
plepute321 parašė:
Manau teisingiausia palaukti butu mm dienos 🤔🤔🤔 o tos kantrybes neraaaa ka daryt?😂😂😂
Testus! ką dar daryt
aš džiaugiuosi, kad nelaukdavau mmm dienos, medžioti vaiduoklius viena smagiausių planavimo dalių
Ritutia parašė:
Testus! ką dar darytaš džiaugiuosi, kad nelaukdavau mmm dienos, medžioti vaiduoklius viena smagiausių planavimo dalių
![]()
Na taip pastebejau kad kiekviena menesi ir as i tai veliuos o dieve as taip pogi po truputi priklausomybe igiju testams 🤣🤣🤣 gerai kad vyro daznai nebuna tai manytu kad nukvasejau 🤣🤣😂😂😂 arba atsisedu virtuvei ir gaudau ta seseliuka nu kosmaras 😂😂😂 gal ne viena as esu cia tokia paciuozus??? 😂😂😂😂😂
Ritutia parašė:
Testus! ką dar darytaš džiaugiuosi, kad nelaukdavau mmm dienos, medžioti vaiduoklius viena smagiausių planavimo dalių
![]()
Na taip pastebejau kad kiekviena menesi ir as i tai veliuos o dieve as taip pogi po truputi priklausomybe igiju testams 🤣🤣🤣 gerai kad vyro daznai nebuna tai manytu kad nukvasejau 🤣🤣😂😂😂 arba atsisedu virtuvei ir gaudau ta seseliuka nu kosmaras 😂😂😂 gal ne viena as esu cia tokia paciuozus??? 😂😂😂😂😂
Ritutia parašė:
Nežino jos tiesiog, nedaro tų testų ir sako pagal tai, kas parašyta... o RapiPreg kaip ir Pregna melagėliai būna![]()
Bet lentynoi jos mato tik rapireg 😂😂😂 kiek pastebejau cia norfos vaistinese o kitose taip to rapireg nekisa 😂
StebukloMama parašė:
Testai, tai liga, ypač kai dauv melagių 🤣😂🙈 o realiai tai tik mm dieną patarčiau darytia (žinoma pati neiškenčiu)
Tai vat tame beda is sono ziurint kas cia tera palaukt viena kita dienele o kai pati ilendi i ta kaili tai taip knieti kuo greiciau suzinot ir vis galvoji o GAL 😂😂😂 o vat kur jus rodet ta seseliuka nu taip greit negalejo issdziut taip manau aiii reiks daryt savaitgali gal visdelto i taikini prisaudem 😂😂😂😂
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
Laikykites 🫂