Laila1 parašė:
Juostele pasirodė tik imerkus vos ne ir buvo visada...blemba kažkaip netikiu ...nes gyvenime labai labai daug testu dariau, ir NIEKADA nebuvo vaiduoklio, jei neštum…
nu imeskit ta isdziuvusi nt. paziuresim jei matosi
Laila1 parašė:
Juostele pasirodė tik imerkus vos ne ir buvo visada...blemba kažkaip netikiu ...nes gyvenime labai labai daug testu dariau, ir NIEKADA nebuvo vaiduoklio, jei neštum…
nu imeskit ta isdziuvusi nt. paziuresim jei matosi
Laila1 parašė:
Čia jau visai sausas....o jetau ..kažkaip visai nesitikėjau aš tokio posūkio....Nu gal čia šiaip brokas kuris meta isdziuvimus
per tel dbr matosi. tik nematau kokios spalvos vaiduoklis.🤷♀️ koks cia nt?
@Kotryna@ parašė:
per tel dbr matosi. tik nematau kokios spalvos vaiduoklis.🤷♀️ koks cia nt?
Iš Iš miško tikrai po du pasiduoda. Jie man NIWKADA gyvenime jokio vaiduoklio nematė kiek darausi prieš pirmą nėštumą, 13 dpo parode panašu kaip dabar tik nzn pažiūrėjau galiojimą dar galioja iki 2019 m....nesuprantu nu gal sugrybavo. Spalva šviesiai raudona.....
Laila1 parašė:
Šviesiai ruzava
Su pirmu taip laukėt laukėt, tai antras gal jau nekankis jūsų taip ilgai
Laila1 parašė:
Iš Iš miško tikrai po du pasiduoda. Jie man NIWKADA gyvenime jokio vaiduoklio nematė kiek darausi prieš pirmą nėštumą, 13 dpo parode panašu kaip dabar tik nzn pažiū…
na pasidarykit kitoki koki. pirkit patikimesni. 🤷♀️ nes jei galiojimas iki 2019 tai.. niekas nezino dbr ar jis tiesa rodo ar grybauja🤷♀️
visdarlaukianti parašė:
Su pirmu taip laukėt laukėt, tai antras gal jau nekankis jūsų taip ilgai![]()
Nu :)))
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai