Meile0011 parašė:
Šis
Man irgi atrodo kad meluoja ,šiandien jau turejo prasideti mm , prieš jas visada b…
sitas melagis. pasidarykit kazkoki kita kad isitikinti ar tikrai
jei Lt esat yra clear choise arba livsane jautrus 10miu
Meile0011 parašė:
Šis
Man irgi atrodo kad meluoja ,šiandien jau turejo prasideti mm , prieš jas visada b…
sitas melagis. pasidarykit kazkoki kita kad isitikinti ar tikrai
jei Lt esat yra clear choise arba livsane jautrus 10miu
Žaliaakė22 parašė:
Benu vaistinės , livanse.
Ar kažkas įžiūrima 🙈 ar man vaidenasi lyg matau , bet ar ne išdžiūvimas...😁
Po kiek laiko ft daryta? Nes arba brokuotas arba dažai dar nenuėjo
Diadema_M parašė:
sitas melagis. pasidarykit kazkoki kita kad isitikinti ar tikraijei Lt esat yra clear choise arba livsane jautrus 10miu
Ačiū 🙂
Sveikos
Zodziu kazkaip taip isejo.. su pirmais vaikis iki mm jau pykino ir trstai buvo gan ryskus.. dabar kaip ir ant denu turetu but mm. Netikejau kad isvis kas gali but,bet atrodo kazkas matosi. Zinoma iskart nebuvo taip aiskiai nes nufotografavai tik dabar . Daryta 25ir 28CD (siandien ). Ir aisku neleidzia ikelt geros kokybes nuotraukos.
Gaila nerandu Benu vaistines testu,ne sjie labai tikslus budavo.. dabar nezinau net ka galvot..
Kocia parašė:
Tai nemeluoja, tiesiog testai meta isdziuvimus, kurie padaro "vaiduokliuka" todel daugkas ir susimaiso😇 na man norgei galiu teigti beveik visi mesdavo sioki toki is…
Na bus matyt ryt su rytiniu pasidarysiu, pagadinsiu.Ir bus aisku meluoja ar tiesa sako🙈 nors visad kai isdziudavi pilka juosta buvo bet rfc o sitam graziai rozine juostele, tai neaisku.Ir as iskart maciau kazka bet neryskiai.Po to ryskiau pasidare.Nu zodziu, pasirodziau ryt nauja imesiu🙈😀
Gossip girl parašė:
Na bus matyt ryt su rytiniu pasidarysiu, pagadinsiu.Ir bus aisku meluoja ar tiesa sako🙈 nors visad kai isdziudavi pilka juosta buvo bet rfc o sitam graziai rozine j…
Man tai jusu isdziuvimas atrodo
Žaliaakė22 parašė:
Benu vaistinės , livanse.
Ar kažkas įžiūrima 🙈 ar man vaidenasi lyg matau , bet ar ne išdžiūvimas...😁
Bus tikrai cia
per daug slapimo gal papuole, bet antra juostele ir taip aiskiai matos
2dublis parašė:
Bus tikrai ciaper daug slapimo gal papuole, bet antra juostele ir taip aiskiai matos

Pradžiuves 🙈 netikiu iš tikro net , kad gali būti nes nuvylė vieni testai taip šmeižuodami...😔
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai