akas parašė:
Ar patikimi šie testai? Iki mm 5d![]()
Patikimi ir nejautrūs. Jautrus būtų ryškuolis! Sveikinimai!!!
akas parašė:
Patikimi ir nejautrūs. Jautrus būtų ryškuolis! Sveikinimai!!!
NerBa parašė:
01/19 buvau ikelusi pirma NT su vaiduokliu. sitie- sio ryto. Virsutinis is karto ryskus buvo, 2 kiti- kazkaip slapo lb keistai (matyt apsimiegojus ir tie dar miegoj…
Dar turit laiko iki mm, pabandykit po poros dienu, turetu but ryskesnis, ne visada ryskeja kasdien🙂
NerBa parašė:
gryni vaiduokliai... net neryskeja...
Viršutinis lyg ryskiausias
AmeRena parašė:
Labas rytas merginos, labai prašau patarimo aš kažką matot? Kodėl ta pirma tokia išėjus iš savęs?
Kazkas matosi, bet sunku pasakyt ar ne isdziuvimas, tegu pakartoja ir nufotografuoja ne po ilgo laiko, kai jau isdziuves😉
AmeRena parašė:
Labas rytas merginos, labai prašau patarimo aš kažką matot? Kodėl ta pirma tokia išėjus iš savęs?
Kažkas lyg ir matos, bet galima sumaišyti ir su išdžiūvimu. Siulyčiau kartoti
margarita223 parašė:
na merginos visgi vaiduokliukai mano buvo tikri 🥰
Sveikinu 🙏🤗
NerBa parašė:
gryni vaiduokliai... net neryskeja...
Kiek dienu dpo?
margarita223 parašė:
na merginos visgi vaiduokliukai mano buvo tikri 🥰
Sveikinimai🥰
akas parašė:
Gana ryskus, jauanai, nemeluoja
AmeRena parašė:
Reiktu kita testa padaryti, geriau juostele☺️
Laba diena 🙂 ateinu ir aš pasirodyti su savo ryškėjimu 🥰

Ir aš esu iš tų nekantriųjų 🤭 pirmą vaiduokliuką vos pastebimą įžiūrėjau sausio 16 d. Viršutinis testas darytas šiandien 🙂 kadangi mėnesinių dar nesulaukus po pirmo gimdymo ir taip netyčia pasigavus vaiduokliuką, sausio 19 d. nulėkiau echo pasidaryt 🤭🤭🤭 tai noriu pasakyt, kad tikrai neverta taip anksti lėkt nors ir kaip nekantru 🤭 tik susinervinsit ir viskas. Man buvo tas pats. Pasakė, kad nieko nemato. Geriausiu atveju 2 milimetrų gemalinę pūslelę galbūt. Gydytojas supranta, kad nekantru labai tad sakė pasidaryti iš kraujo HCG 48 val. intevalu. Jei po 48 val. HCG rodiklis padidėja dvigubai, reiškias yra gerai besivystantis nėštumas gimdoje. Jeigu HCG padidėja, bet nepadvigubėja tai galima įtarti nesivystantį arba ne gimdoje esantį nėštumą. Gal kam bus naudinga. Aš kol kas nesidariau kraujo tyrimo, stebiu ryškėjimą žaisdama dar su testukais 🤭 visoms kantrybės 😘🥰
Pingyra parašė:
Laba diena 🙂 ateinu ir aš pasirodyti su savo ryškėjimu 🥰
Sveikinu🤗na siandien pas jus jau tikrai ne vaiduoklis🤭😁labai grazu❤️
17 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai