Ruta1 parašė:
Sveikosjungiuosi prie jūsų... šiandien ryte pasidariau testą, po 20 min vaiduokliukas pasimatė, po to dar paryškėjo (gaila nenufotkinau), mmm vėluoja 2 dienas. …
Ryskek! Lauksim ziniu
Ruta1 parašė:
Sveikosjungiuosi prie jūsų... šiandien ryte pasidariau testą, po 20 min vaiduokliukas pasimatė, po to dar paryškėjo (gaila nenufotkinau), mmm vėluoja 2 dienas. …
Ryskek! Lauksim ziniu
Ausryne19 parašė:
sveikos, ;jungiuosi prie Jusummm veluoja 6d siandien ryte sulaukiau veiduokliuko, apsiverkiau is laimes... savijauta viduj nors lek laukais
po keliu dieneliu…
ikelk foto visos pasidziaugsim
Seikos
man mm velavo 27d ir atcirado si menesi 8d .mm buvo tokios kaip visad tik kad neskaudejo pilvo kaip budavo negaledavau be tableciu.. tai pasidariau testa 

Stebukleliss parašė:
Seikosman mm velavo 27d ir atcirado si menesi 8d .mm buvo tokios kaip visad tik kad neskaudejo pilvo kaip budavo negaledavau be tableciu.. tai pasidariau testa …
Tas pirmas testas man i brokuota panasus..
Danguolėlius parašė:
Tas pirmas testas man i brokuota panasus..
Pirma testa dariau 2mm diena gal del to brokiotas atrodo , tiesiog dariausi del idomumo kad 27d nesusirgau ir kad tas testas buwo stalciui maujas likes dar
Stebukleliss parašė:
Pirma testa dariau 2mm diena gal del to brokiotas atrodo , tiesiog dariausi del idomumo kad 27d nesusirgau ir kad tas testas buwo stalciui maujas likes dar![]()
O mmm tokio pat gausumo kaip įprasta? Jei ne - pakartok jautresnį testuką už poros dienų. Į pirmą testą nežiūrėk - tikrai su broku.
Stebukleliss parašė:
Seikosman mm velavo 27d ir atcirado si menesi 8d .mm buvo tokios kaip visad tik kad neskaudejo pilvo kaip budavo negaledavau be tableciu.. tai pasidariau testa …
Visiskai nieko neimatau. Ir kiek zinau kai laukiesi ir jei yra mm jos buna labai negausios. O kaip jum?
Taškeliss parašė:
Visiskai nieko neimatau. Ir kiek zinau kai laukiesi ir jei yra mm jos buna labai negausios. O kaip jum?
Buvo kaip visad pora dienu gausesnes
pergaliuk parašė:
O mmm tokio pat gausumo kaip įprasta? Jei ne - pakartok jautresnį testuką už poros dienų. Į pirmą testą nežiūrėk - tikrai su broku.
Na kaip visad buvo tik kad pilvo neskaudejo
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai