Perlas6 parašė:
Po gimdymo buvau su tais paciais marskiniais kaip ir gimdymo metu, niekas ten neissikruvino😁 ryte atnese naujus, tada ir persirengiau. Ranksluoscius savo turejau, n…
Duoda bet geriau bent pora savo turekit
Perlas6 parašė:
Po gimdymo buvau su tais paciais marskiniais kaip ir gimdymo metu, niekas ten neissikruvino😁 ryte atnese naujus, tada ir persirengiau. Ranksluoscius savo turejau, n…
Duoda bet geriau bent pora savo turekit
Perlas6 parašė:
duoda
Niusia parašė:
Gal galite papasakoti, kaip reikia susidėti daiktus, t.y.ar atskirai į gimdyklą kažką nešėtės, ar tik padavėt leliuko rūbelius? Ačiū
Sveiki, į gimdyklą su savimi pasiimiau šlepetes, vandens gertuvę su vandeniu, vis pasipildydavau iš krano), sauskelnes suaugusiems keletą vnt, leliui vilnones kojines ir pampersiukų (drabužius leliui duoda, nebent norite savo uždėti).
Dar nebūtina, bet pasiimiau juodo šokolado, telefoną su pakrovėju.
Gimdymo marškinius-naktinius taip pat duoda. 😉
Jurga_ parašė:
Sveiki, į gimdyklą su savimi pasiimiau šlepetes, vandens gertuvę su vandeniu, vis pasipildydavau iš krano), sauskelnes suaugusiems keletą vnt, leliui vilnones kojin…
Ačiū!
vapa parašė:
Sveikos, sakykite ar einan echoskopui, galima vestis vyrą ar neįleidžia dabartiniu metu?
Man sakė jog negalima
Albinna parašė:
Sveikos. Gal zinot ar gimdyklose yra funkcine lova? Ar leidzia gimdyt kitom pozom, nei gulint? Ar taretes su konkreciu gydytoju, kad priimtu gimdyma ar tiesiog vazi…
Gimdžiau abu vaikus Mazyly, bet nei su vienu neleido rinktis gimdymo pozos.
Nesitariau su niekuo
Albinna parašė:
Sveikos. Gal zinot ar gimdyklose yra funkcine lova? Ar leidzia gimdyt kitom pozom, nei gulint? Ar taretes su konkreciu gydytoju, kad priimtu gimdyma ar tiesiog vazi…
Gimdžiau prieš metus, tai akušerė vienu metu sakė lipti iš lovos ir tupiant gimdyti, bet nelabai padėjo. Galbūt ir leidžia keisti pozas reikia paprašyti
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai