Mažylė1 parašė:
Nes šalutinių nuo jo gali būti ohoho kiek ir kokių...
Jojo, paciai buvo ir mieguistumas, ir galva tokia 🤯 tai tikrai, pati gydytoja net sake neissigask, nes tikrai taip gali but...
Mažylė1 parašė:
Nes šalutinių nuo jo gali būti ohoho kiek ir kokių...
Jojo, paciai buvo ir mieguistumas, ir galva tokia 🤯 tai tikrai, pati gydytoja net sake neissigask, nes tikrai taip gali but...
monika.grunev parašė:
Sveikos. Ar yra kam buvo dare operacija augliuko del prolaktinomos?
Forumuose nesu uzmacius, kad kam dare butu. Kiek zinau retais atvejais daro sioj grupej man rase kazkas, pasveria rizikas, nes kaip suprantu vistiek smegenis pazeidzia/ar gali pazeisti. Man nesiulo niekas darytis.
mula1 parašė:
Kuriom paskirtas pirma kart bromocriptin del auksto prolaktino po kiek laiko ejot pasidaryti kraujo tyrimus?
Kas menesi dariausi mazdaug, kad atitaikyt doze
mula1 parašė:
O kaip jums daktare parasius recepta,man parase tik menesiui ir jau vaistai eina i pabaiga, kazin ar parduotu kaip pasibaiges receptas? O tyrimus endokrinologe sak…
Man receptas buvo israsytas metam. Mano prolaktinas buvo 1800 po pirmo menesio vaistu vartojimo nukrito iki 800, Nors po pilna tablete geriau tik 4dienas dar. Tada padidinom iki 1 ir ketvirtadalio, per menesi nukrito jau tik iki 700, tada padidino iki 1.5tab ir paskutinis tyrimas buvo 300. Beja cia lt endokrinologe norejo kad tikrinciaus kas 1-1.5men. Uk endo pirma kraujo tyrima butu dares tik po 3men ir jis man buvo paskyres iskarto 2tabletes
mula1 parašė:
O kaip jums daktare parasius recepta,man parase tik menesiui ir jau vaistai eina i pabaiga, kazin ar parduotu kaip pasibaiges receptas? O tyrimus endokrinologe sak…
Tokiu atveju jei prolaktinas ilgą laiką aukštas ir padeda sureguliuoti tik vaistai, reiktų prašyti, kad išrašytų ilgalaikiam vartojimui.