Anomisa parašė:
Perskaiciau, dekuigal reiks ir man persisodint, bandyt gal pades, nes siaip zemiu nusipirkus turiu jom, bet pirma galvojau geriau tuos vabaliukus isnaikint, p…
pastebejau, kad jie isnyksta persodinus. bandykit, blogiau juk nebus
Anomisa parašė:
Perskaiciau, dekuigal reiks ir man persisodint, bandyt gal pades, nes siaip zemiu nusipirkus turiu jom, bet pirma galvojau geriau tuos vabaliukus isnaikint, p…
pastebejau, kad jie isnyksta persodinus. bandykit, blogiau juk nebus
Anomisa parašė:
O kazi kokioj zalioj stotelej as jos gauciau? nes senukuose anksciau teiravausi, tai jie sake, kad neturi
Zynok net nezinau, bet pasiklausk, gal analoga koki duos, nes man tik sie milteliai padejo.
Saulute82 parašė:
Zynok net nezinau, bet pasiklausk, gal analoga koki duos, nes man tik sie milteliai padejo.
Aktaros nebegavau zalioj stotelej, sake isimta is prekybos nuo nauju metu, tai pasiule NeemAzal, tikiuosi pades
aciu visom uz patarimus
Anomisa parašė:
Aktaros nebegavau zalioj stotelej, sake isimta is prekybos nuo nauju metu, tai pasiule NeemAzal, tikiuosi padesaciu visom uz patarimus
![]()
Sekmes naikinant sias zarazas
frolka parašė:
Dabar mastau ka cia daryt su situ kotu orchidejos?nes auga vienas kotas ir zydi,o db isaugo sitas kotas ir pagal mane tai bus tik lapai ciaesu turejus keikiu an…
Tai vaika gal augina, nieko nedaryčiau o tiesiog laukčiau kas išaugs.
Lūšiukė parašė:
Tai vaika gal augina, nieko nedaryčiau o tiesiog laukčiau kas išaugs.
Tai laukiu laukiu
frolka parašė:
Tai laukiu laukiu![]()
palikit ta kota su lapukais, cia vaikas jos,.is tu lapu ji isaugins galbut saknis ir galesit ysisodinti arba palikti, pas mane pacia irgi taip pat yra, tik saknyciu neaugina, o galetu, o pas mano mama isaugino saknytes prie lapuku
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai