Saulėlydis parašė:
Šokam į liepos 1 dieną. Man 40m ,liepos 25d bus 41 m . Ir seku temą,nes gali būt aktualu 😊
Sveika prisijungus, man 39m gimdysiu būdama 40m vyrui bus 41m
Saulėlydis parašė:
Šokam į liepos 1 dieną. Man 40m ,liepos 25d bus 41 m . Ir seku temą,nes gali būt aktualu 😊
mylimukac parašė:
Jeigu viskas bus gerai, aš gimdysiu kovo pradžioje,truputį vyresnė -41m, vyrui 42
ŽŪM ŽŪM parašė:
Sveikos visos,as čia naujokė ir man idomi ši tema kaip tas nėštumas po 40 ir jei pirmas vaikas, kažin kaip natūralus ar cezario geriau ar kaip jau išeina
Gimdymas 40 nesiskiria nuo kitų. Gimdžiau pirmą 40, skatino. Cp darė, bet tik dėl lėtos gimdymo veiklos, čia jau asmeninės fiziologinės priežastys, šiaip būtų leidę pačiai. Dabar laukiam antro, amžius 42.
Sveikos. Matau, kad čia bendraujate ir ši tema aktyvi. Aš turiu klausimą. Buvau pas gydytoją. Patvirtino nėštumą 5sav. Ir davė siuntimą į santaros klinikas pasikonsultuoti pas kitą ginekologę dėl amžiaus rizikų. Užsiregistravau gruodžio3, bet dabar galvoju gal per anksti. Nes bus apie 8sav. Tai gal reikia perkelti konsultaciją vėlesniam laikui? Ką patartumėte?
Erni parašė:
Sveikos. Matau, kad čia bendraujate ir ši tema aktyvi. Aš turiu klausimą. Buvau pas gydytoją. Patvirtino nėštumą 5sav. Ir davė siuntimą į santaros klinikas pasikons…
Na, ginekologė gali tik bendrai kažką pašnekėt, apie rizikas daugiau šneka genetikai, pas juos vėliau einama, kažkur dvyliktą sav. Bet, jei apskritai kompetencijos maža, tai ir šiaip santarose galima pas ginę nueit pradžiai, 8 sav širdutę matys jau, ar plaka.
Erni parašė:
Sveikos. Matau, kad čia bendraujate ir ši tema aktyvi. Aš turiu klausimą. Buvau pas gydytoją. Patvirtino nėštumą 5sav. Ir davė siuntimą į santaros klinikas pasikons…
Pasitikslinkite, ar pas kitą ginekologę gavote siuntimą, ar pas genetikę. Rizikos dėl amžiaus įprastai susijusios su genetiko konsultacija ir specialiais tyrimais.
52 jų Margarita Drobiazko tuoj gimdys. Įdomu natūraliai ten viskas ar su gydytojų pagalba. Kol kas nieko nerašo. https://zmones.15min.lt/naujiena/52-eju-margarita-drobiazko-laukiasi-pirmagimio-su-povilu-vanagu-taps-tevais-KOBrwLGZQXD?utm_source=15min.lt&utm_medium=news&utm_campaign=shortlink