Morkele parašė:
Siunciu ir jums pati didziausia nuosirdziausia virusiuka!![]()
![]()
vau sveikinmai nuosirdus labai dziugu
na viliuos ir mes dar pagausim
Morkele parašė:
Siunciu ir jums pati didziausia nuosirdziausia virusiuka!![]()
![]()
vau sveikinmai nuosirdus labai dziugu
ainacka25 parašė:
vau sveikinmai nuosirdus labai dziugu![]()
![]()
Kiek pamenu, pas jus irgi endometrioze jei neklystu? As speju man galejo pagelbeti ir 3 ciklus iki pastojimo naudotos Ginekol tabletes ir takazoles arbata
Morkele parašė:
Kiek pamenu, pas jus irgi endometrioze jei neklystu? As speju man galejo pagelbeti ir 3 ciklus iki pastojimo naudotos Ginekol tabletes ir takazoles arbata![]()
taip tik man 4st ..
sveikos, o mane visa savaitgali neramina klausimas, gal kasnors susiduret su panasia situacija, ar kada turejote toki gydyma. Pries menesi, apsilankiau pas ginekologa, pusmeti nepavykus pastoti, sunerimau, issamiai viska patikrino, viskas puiku, tik aptikta buvo bakterine vaginoze, ko pasekoje pskyre gydyma :
trichopol, feminela vagi c.
Baigusi gydyma suzinojau, kad pastojau, paskaicius informacijos lapeli issigandau, trichopol pavojina vartoti pirmaji nestumo menesi..
Taciau gydytojas dar pries gydyma man klausiant neliepe saugotis, nei apriboti lytinius santykius, aisku ir apziuros metu galejau buti pastojusi, bet nestumas turejo buti labai mazas, as apie tai nei neitariau, o gydytojas galbut galejo nematyti..
Tai dabar labai nerimauju.. Apziuroje dar nebuvau, nes gyvename uzsienyje, cia su gydytojais dar nebuvau susidurusi, kolkas skubiai ieskome gero ginekologo, kam patiketi sita procesa.
Gal kuri girdejusi apie siuos vaistukus, ar pati vartojusi?
Labutis, mergaitės
Na, o kaip kitų naujienos? Gi šį savaitgalį turėjo būti NT bumas... Laukiam naujienų
Aš šįryt atsikėliau, mano vyras ir sako - o jau kas per veido odos gražumas, kas per švytėjimas, lygi kaip niekad... Oi, galvoju, kad tu žinotum...
Jetau, viena kolkas težinau, skraidau ir vis spirgu visiems pasakyti, bet ne, jau to tikrai nebus kolkas, reikia dar ir gydytojui pasirodyti, vyksiu dar kitą savaitėlę į Kauną, ir pasiruošti pranešimui visiems per mamytės dieną
MiglaNakty parašė:
bet ir kantrybe pas jus, as neistverciau vyrui nepasakius![]()
Patikėkit, nenusakomai daug tai kainuoja
Vakar privalgęs guli, glosto savo pilvą ir sako - keistas pas mane tas nėštumas, kaži kada gimdysim
O aš kad pradėjau skaniai juoktis ir sakau - gruodį, mielasis, manau, kad gruodį
O kad jis žinotų
aurelijapupelyte parašė:
As taip pat neturiu kantrybes laukt. Tai dabar penktadieni pabaigiau paskutinius, tai ramu. Uzsisakiau is interneto, tai tikiuosi greit neatsius26 planuojamos m…
Man 25d mm :))) o jauti kąnors?
Stellita parašė:
Pas mane kazkas yra negerai, tik nezinau ar tai del galimo uzsikabinimo. Kraujuoju as savaite, ryt eisiu pas gine, jei bus galimybe pasidarysiu hcg tyrima. Buna uze8na silpnu.as, bet kaip ir sakiau, nezinau del ko. Krutineje tai visai jokiu pozymiu nejauciu, tik pilva pamaudzia.
Stellita parašė:
O tu jauti ka nors?
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai