Evitaa parašė:
Ateinu pasidalint savo vakariniu "skiesto sysiaus" testukupanašu, kad ryškėja
![]()
Wow koks ryškuolis 💖
Evitaa parašė:
Ateinu pasidalint savo vakariniu "skiesto sysiaus" testukupanašu, kad ryškėja
![]()
Wow koks ryškuolis 💖
Rytas su kava, ir vakaras su kava pas mane 🥰
Nes tiesiog nulūžčiau jau dabar...
Kaip faina sedet ramybeje su savimi, atsikvept po visko... 🌸
Šiandien 24CD - 6-7dpo 🌼
Ir atejo mano cc testukai jau dabar, planavau šeštadienį testuotis, bet neištversiu ir rytoj pagadinsiu, gal pavyks ovitreles likuti sugaudyt, o ka, pažaist smagu gi 😁
Jorytė1 parašė:
As pilnai tikiu kad negali patyket😅 as dabar dar kartais pamirstu nors siandien visa diena wc apsikabinus😵💫
Aš tokį durną nėštumo simptomą turiu, kad visada skrandį graužia 😅 šiandien supykino kol vyras į darbą vežė, tai pora kart gerai sutampė. Daugiau jokių simptomų 🤷🏻♀️ krūtinė nepakitus neskauda, veidas švarus be spuogų. Ai dar karščio/šalčio bangos užeina ir miego beeelenkoks noras, galėčiau miegot ir miegot 😄
Evitaa parašė:
Aš tokį durną nėštumo simptomą turiu, kad visada skrandį graužia 😅 šiandien supykino kol vyras į darbą vežė, tai pora kart gerai sutampė. Daugiau jokių simptomų 🤷🏻…
ar planuojat hcg daryt?
Snaigėx parašė:
ar planuojat hcg daryt?
Nea, nebent gydytoja rekomenduos 😊 užsiregistravau jau rugsėjui pas ginekologę, tik gaila vietą gavau rugsėjo 15d tai bus ~7sav, galvoju ar ne per vėlu bus, nes reiks man prg ir aspiriną gert. Bandysiu gal skambintis, kad anksčiau priimtų
Evitaa parašė:
Nea, nebent gydytoja rekomenduos 😊 užsiregistravau jau rugsėjui pas ginekologę, tik gaila vietą gavau rugsėjo 15d tai bus ~7sav, galvoju ar ne per vėlu bus, nes rei…
O dabar prg ir aspirino negeri?
Krasula parašė:
Rytas su kava, ir vakaras su kava pas mane 🥰
Nes tiesiog nulūžčiau jau dabar...
Uoj lauksim ir tavo testuku🤩
Evitaa parašė:
Aš tokį durną nėštumo simptomą turiu, kad visada skrandį graužia 😅 šiandien supykino kol vyras į darbą vežė, tai pora kart gerai sutampė. Daugiau jokių simptomų 🤷🏻…
Uoj tos karscio/salcio bangos😬 jo gal pasiskambink jei reikes gert kazka.
Evitaa parašė:
Gražiai testukai atrodo ☺️ džiaugiasi mano širdis už tave ❤️
O aš varau leistis ovitreli 🤭
Evitaa parašė:
Nea, nebent gydytoja rekomenduos 😊 užsiregistravau jau rugsėjui pas ginekologę, tik gaila vietą gavau rugsėjo 15d tai bus ~7sav, galvoju ar ne per vėlu bus, nes rei…
Gal kur vietą anksčiau rastumėt, kol laukiat 09-15.. būtent dėl vaistukų pakomentuotų?
rasiux00 parašė:
Gražiai testukai atrodo ☺️ džiaugiasi mano širdis už tave ❤️
Vel lauksim tavo testu🥳
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai