Ragdoll parašė:
Gaila drogo juosteliu nebeturiu.. O kaip ir sakė kažkas livsane nepasitikiu, bet kai akcija yra, kaip nepirksi 😅
Ar tik nebus eilinis stebuklas prieš IVF... ❤️
Matau 🙏
Ragdoll parašė:
Gaila drogo juosteliu nebeturiu.. O kaip ir sakė kažkas livsane nepasitikiu, bet kai akcija yra, kaip nepirksi 😅
Matau 🙏
Krasula parašė:
Matau 🙏
As manau kad eiliniai melagiai 🙈
Anabelezija parašė:
8dpo
Evitaa parašė:
Labas rytas merginos 🌸 aš turbūt būsiu paskutinis mėnuo kaip planuojam vaikelį. Nes kaip tik vaisingos dienos, taip vyras nesugeba baigt, nes jam "stresas", o supra…
Nupirkitr vitaminú, kurie padėtú jam.Mažiau akcentuokite vaisingas dienas, kai kurios moterys perdėtai tai skaičiuoja, viskas susitvarkys, atsipalaiduokite
Evitaa parašė:
Labas rytas merginos 🌸 aš turbūt būsiu paskutinis mėnuo kaip planuojam vaikelį. Nes kaip tik vaisingos dienos, taip vyras nesugeba baigt, nes jam "stresas", o supra…
Susidūrėme su ta pačia problema... taip negerai jaučiuosi. Supratau, kad akcentuoju vis tas dienas, maždaug, man ovuliacija, einam dirbti. Ir pats žino kada. Mes nelabai aktyvūs, todėl kitomis dienomis beveik nesimylime.
Kažkoks kosmosas. Sakiau šį ciklą nebeakcentuosiu...
kažkaip bandysiu apeiti sistema, pavilioti ne tik aplink ovuliaciją.
Jovituke7@ parašė:
Sveiki,rugpjucio 1d.buvo kelias d.patepliojimas,mm dar nera,nors turejo buti 8d.tai implantacinis ar tiesiog sukvailiojo?i wc begioju belekiek
O NT daret?
Labuka visoms!
Anabelezija, manau galima tyliai pasveikinti jus ir jau laukti kartu vizito pas ginę ♡
Peteliške, labai linkiu, kad išsispręstų ta situacija greičiau
pusiau nėščia vaikščioti nefaina (žinau).
Evitaa, čia susidūrėt su sunkumais,dėl kurių nereikia mesti visko. Paskui galite gailėtis labai ir nesąmoningai išsilieti ant vyro. Dar du jūsų angeliukai, kurie iškeliavo tą pačią nėštumo savaitę kaip suprantu, irgi gali pridėt baimės jam, kad vėl gali nutikti tas pats.. matyt nd metu smegenys neatsipalaiduoja... čia aš matau iššūkį, kurį galima būtų spręsti, bet ne priežastį pasiduot.
Ragdoll, matau kažką!
NePrieKo parašė:
Susidūrėme su ta pačia problema... taip negerai jaučiuosi. Supratau, kad akcentuoju vis tas dienas, maždaug, man ovuliacija, einam dirbti. Ir pats žino kada. Mes ne…
Labai pažįstama situacija. Mano brangiausias porą taurių putojančio paragauja, kad įtampą nuimtų. Padeda. 😊 Pritariu merginoms, sakančioms, kad reiktų neakcentuoti vaisingo lango ir tiesiog mėgautis procesu. Bet aš vis primenu, kad ta savaitę turim būti "darbingi". 🙂
Sparkle parašė:
Labuka visoms!
Ačiū
Krasula parašė:
O NT daret?
Po patepliojimo taip ,buvo baltas,dabar nekartojau
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai