2024.04.11 20:15 (prieš 2 m.)
Karoole parašė:
Na sėkmės jums tada gyventi be vilties, streso mėnesiuose. Keista kad nesuprantate kad šalia medicinos reikia ir savo pastangų, keisti emocijas, mąstysena. Bet kito…
O jums šiaip visada patikdavo spardyt gulinčius ar čia tik dabar išlindo toks hobis?
Toks jausmas, kad žmonės šiaip sau pasirenka jausti stresą, nerimą, prarasti viltį. Jūs suvokiate, kad tos emocijos atsiranda ne iš neturėjimo kas veikti ar iš kažkokios beprasmės savidestrukcijos, o todėl, kad pvz 10 metų bandai pastoti ir neišeina, o tas neabejotinai kerta per smegenis. Per tuos 10 metų gal esi išleidęs pinigų kaip ant geros mašinos, esi girdėjęs tūkstantį klausimų "kada" ir debiliškų patarimų "gal pakelk kojas po sekso", esi susibadęs arkliškas dozes vaistų, patyręs persileidimų, negimdinių nėštumų, operacijų, gal net laidojęs savo negyvagimį. Ir tada išlenda va tokia Karolė iš forumo ir tau parašo - ej, atsipalaiduok! 😊😊 Tai nu bl*t ačiū už patarimą, kaip aš apie tai nepagalvojau 🙃
Jūsų šitos žinutės man tik dar sykį įrodo, kaip iš tikrųjų žmonės dar yra nesusipratę apie nevaisingumą, jo gydymą. Aš suprantu, kad tinka tokie pasakymai, kai prieš mėnesį nusiėmei prezervatyvą ir pradėjai "bandyti pastoti". Bet jūs pagalvokit kaip tūpai skamba šitie jūsų žodžiai mano prieš tai aprašytose situacijose.