Emilijaa parašė:
Pasakykit, mielosios ar man vaidenasi ar yra vaiduokliukas? Pirmadienį turėtų mm pasirodyt, šiandien 9DPO
Matosi !!!
Emilijaa parašė:
Pasakykit, mielosios ar man vaidenasi ar yra vaiduokliukas? Pirmadienį turėtų mm pasirodyt, šiandien 9DPO
Matosi !!!
Honorata123 parašė:
Sveikutes, kaip gyvenat?😊 mm turetu mano buti geguzes 8d, ryt bus 9dpo ir jauciu bandysiu testa gadinti nes neiskentesiu, nors nd nebuvo atlikti stropiai kaip norej…
Aš irgi ryt gadinsiu 😀 man ryt 10dpo 😀 bet jwu nuo 4dpo beproto jautri krutine... pries mm visad visa krutine jautri, o sykart tik speneliai jautrus, tai gal 🤞🤞🤞
Emilijaa parašė:
Oi, koks gražus 👻
Little_Miu parašė:
Oi, koks gražus 👻
Net nesitiki kažkaip dar🫢
Emilijaa parašė:
Matosi 🤞🤞🤞
Honorata123 parašė:
Sveikutes, kaip gyvenat?😊 mm turetu mano buti geguzes 8d, ryt bus 9dpo ir jauciu bandysiu testa gadinti nes neiskentesiu, nors nd nebuvo atlikti stropiai kaip norej…
Labas! Mūsų ciklas identiškas😅 mm 8 dieną numatomos ir rytoj 9 dpo. Taip pat galvoju gal pagadint testuką, labai nėra kantrybės
Emilijaa parašė:
Matosi ir man, ryskekit🩷
Eide23 parašė:
Aš irgi ryt gadinsiu 😀 man ryt 10dpo 😀 bet jwu nuo 4dpo beproto jautri krutine... pries mm visad visa krutine jautri, o sykart tik speneliai jautrus, tai gal 🤞🤞🤞…
Ju_Ja parašė:
Labas! Mūsų ciklas identiškas😅 mm 8 dieną numatomos ir rytoj 9 dpo. Taip pat galvoju gal pagadint testuką, labai nėra kantrybės![]()
Nu tai rytoj pradedam vaiduokliu medziokle🙈😀😀😀
Emilijaa parašė:
Nereikia nei pasididinti, kad matytųsi! Ryškėkit 🥰
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai