Galatėja parašė:
Sitie nera labai patikimi vaiduokliavo kai nebuvo nestumo
Na tai vadinasi tikrai tiesiog belieka laukti mm🤭
Galatėja parašė:
Sitie nera labai patikimi vaiduokliavo kai nebuvo nestumo
Na tai vadinasi tikrai tiesiog belieka laukti mm🤭
Egle122 parašė:
pasidariau testa neiskentusi🤭 kazkas kaip ir kabina aki,bet manau neigiamas,o jeigu ir yra ar ne per silpnas isryskejimas kaip 12dpo,bet nusiteikusi sulaukti savo m…
Nežinau melagiai jie ar ne, bet gali ir nebūt ryškesnis, jei pvz tik vakar implantacija įvyko 😊 Dar turite šansą 😊
pupsika parašė:
Nežinau melagiai jie ar ne, bet gali ir nebūt ryškesnis, jei pvz tik vakar implantacija įvyko 😊 Dar turite šansą 😊
bandysiu palaukti pora dienu,jeigu nesusirgsiu tada bandysiu daryti vel testa☺️
Šeštadienį "laukiu" mėnesinių, o krūtinė tokia pasunkėjusi jau savaitę laiko. Vis sakau, kad reikia savo PMS simptomus kažkur rašytis, kad atsiminti kada kaip kas būna, nes dabar mintyse pagalvoju, kad gal čia po imlantacijos hormonai jau kyla, bet turbūt pati pamiršusi, kad ne pirmą kartą papus skauda taip ilgai prieš tas dienas...
Martyna_ parašė:
Oooj, sitie klausimai tai wow, kaip erzinalabai suprantu! O kada pas gyd?
tikrai, jau net sunku ir juokais situos klausimus nuleisti..
spalio 13 🤞🏽
skkyy parašė:
tikrai, jau net sunku ir juokais situos klausimus nuleisti..spalio 13 🤞🏽
lapkričio turbūt. aš tą dieną HCG darysiuos
Martyna_ parašė:
lapkričio turbūt. aš tą dieną HCG darysiuos![]()
Buuuus pamatysi 🤤🤤🥰
Kakao parašė:
Buuuus pamatysi 🤤🤤🥰
šiandien buvau pas gydytoją, tai abu mano foliukai užaugo iki sprogdinimo. šį vakarą leisiuosi vaistus, ryt naktį grįš vyras ir bus užpultas
o tada dar neapsisprendžiau, ar būsiu iš tų, kur stebės, kaip HCG išnyksta ir tikėsis, kad vėl atsiras, ar visgi nesitestuosiu iki tos 13. žinant save, tai jau rytoj turbūt lėksiu į maxima tų pigių testukų užsipirkti
Martyna_ parašė:
šiandien buvau pas gydytoją, tai abu mano foliukai užaugo iki sprogdinimo. šį vakarą leisiuosi vaistus, ryt naktį grįš vyras ir bus užpultaso tada dar neapsispr…
O tu elkis kaip gydytoja liepe, ne kaip pati nori
sake 13, vadinas 13 ir baigtos diskusijos
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai