Meskutne parašė:
Na ką updeitas apie mano vaisingą savaitę. Numatoma ov lapkričio 11d. Užvakar pamačiau gleivių panašių į KB, o jos buvo dingusios nuo nesėkmingo nėštumo vasarą. Tai…
Jeetau tie vyrai kartais 🤯🤍😅
Meskutne parašė:
Na ką updeitas apie mano vaisingą savaitę. Numatoma ov lapkričio 11d. Užvakar pamačiau gleivių panašių į KB, o jos buvo dingusios nuo nesėkmingo nėštumo vasarą. Tai…
Jeetau tie vyrai kartais 🤯🤍😅
Sveikos, snd man 8-9 dpo, 6 dpo maudė maudė pilvą, daba kitas dienas duria tik dešinės puses kirkšnį ar kiaušides nelabai suprantu, prie mm to tikrai man nebūna, kaip tik prieš mm tiesiog paprastai maudžia pilvą, o čia paduria paduria ir tiek, gal kazkas kimba 🙈 arba dar vienas lempinis hormoninis pries mm simptomas/apgavikas 😂
Rama parašė:
Sveikos, snd man 8-9 dpo, 6 dpo maudė maudė pilvą, daba kitas dienas duria tik dešinės puses kirkšnį ar kiaušides nelabai suprantu, prie mm to tikrai man nebūna, ka…
Musu ciklas toks pats, blem as pradedu pergyvent kad man niekur nemaudzia, neduria
Kada galvojat testa pagadint? Ar kantrybes sociai turit iki mmm dienos laukt?
gintarytia7 parašė:
Kaip manot ar ryškėjam?😊
Tai žinoma🥰 sveikinu❤️
gintarytia7 parašė:
Kaip manot ar ryškėjam?😊
Tikrai taip 🥰
Elife parašė:
Rami tema šivakara😅
Aha
As nusipirkau snd clear blue digital, kur su savaitem. Pirmadieni darysiuos ir krauja pasidarysiu. Ir jei viskas ok, galvoju, kaip iteikti vyrui dovanele 🙈😍
Martyna_ parašė:
Aha
O kada mm diena turėtų būti?