GretaC parašė:
O kaip jus skaiciuojat tiksliai? Po ovuliacijos dienas? Ar jaučiat implantacija?
Su pirmu nėštumu nieko nejauciau, tiesiog taikiau ta vaisinga savaite
Aš tai inplantacijos nejaučiu,bet ovuliacija dar ir kaip 🙈
GretaC parašė:
O kaip jus skaiciuojat tiksliai? Po ovuliacijos dienas? Ar jaučiat implantacija?
Lainė123 parašė:
Ne, bet visada jaučiu, ryte lyg kiaušidė viena labai jautėsi, bet šiaip daugiau jokių požymių, krūtine dar nulis jautrumo
Pas mane krutine kai pasidarė jautri 20.03. Taip ir pasiliko ir padidėjo ir jautri ir skauda..🙈 tai arba nurims prieš mm arba ne🙈
Nepasiduodanti parašė:
Va aš su ov nesusekiau, nei testukai ryškėjo, nei iš išskyrų, kaip ir buvo jų bet mažokai, kol nepliuptelejo rusvai pirmą kart gyvenime, ir kelios merginos rašė kad galimai tas rusvas tepimas ov zenklas. Bet tada testuku nesidariau nes pabaigiau ir nenusipirkau, tai tikiuosi tas tepimas pasiteisins 😃 zodz kartosiu testus po kelių dienų, o jei ne tai balandžio men bandysim jau kaip reikiant darbuotis 😃
GretaC parašė:
Kovo 7 ov pikas pagautas, kovo 8 ov (ir pagal programėlę) ir nuo kovo 9 1dpo, atitinka lyg ir nes mano liuteininė fazė trunka 13d 🤭 kai buvau pastojusi tai 100 proc jutau implantacija, buvo toks staigus keistas dūris lyg mažyte adatėle, niekad tokio nesu jautusi, bet aišku nesureikšminau labai, po to tik kai pergalvojau viską supratau, kad greičiausiai čia ir buvo implantacija 🤗
Maniosime parašė:
Kovo 7 ov pikas pagautas, kovo 8 ov (ir pagal programėlę) ir nuo kovo 9 1dpo, atitinka lyg ir nes mano liuteininė fazė trunka 13d 🤭 kai buvau pastojusi tai 100 proc…
Man kelias dienas aplamai pilvą skaudėjo, jutau nemalonų jausmą sėdantis ar lipant iš mašinos , nurašiau ant ov tokius pojucius. Bet jei skaičiuot dienas po rusvu išskyrų tai šiandien eina 5 diena, nežinau jei nesuprantu paaiškinkit 😃 1cd mm buvo kovo 10d , Kb išskyros buvo jau nuo kokios 12cd , rusvos išskyros pasirodė 17cd ir 18 vos vos . Dabar 22cd . Tai skaičiuojant nuo 18cd jau penkta diena šiandien
GretaC parašė:
Man kelias dienas aplamai pilvą skaudėjo, jutau nemalonų jausmą sėdantis ar lipant iš mašinos , nurašiau ant ov tokius pojucius. Bet jei skaičiuot dienas po rusvu i…
O tai gal tos rusvos išskyros buvo implantacijos ne ovuliacijos? Aš irgi kai va reikia paskaičiuoti tai tai tik savo ciklą gerai žinau 😁 jei ovuliacijos testais negaudėt gal anksčiau ji įvyko ir tikrai ne 5dpo o daugiau jums jau 🫣 lauksim kitų testukų! 🫶🏼
Maniosime parašė:
O tai gal tos rusvos išskyros buvo implantacijos ne ovuliacijos? Aš irgi kai va reikia paskaičiuoti tai tai tik savo ciklą gerai žinau 😁 jei ovuliacijos testais neg…
Tai va, kad ispradziu ov testai nerodė artėjant, paskui tiesiog jų nenusipirkau galvojau palaukt kol issskyru bent kokiu bus, ir +- skaiciuokleje žiūrėjau kada cia nusimato ov pagal mano cikla, tai dvejopai taip rodė, galejo įvykti pries savaite ovuliacija, galejo ir treciadieni įvykti. O kad si sekmadieni tai abejoju. Daugiau linkstu del treciadienio. Tai dar butu mazai laiko, nelabai ka tie testai rodytu, bet kažkodėl va norejau siandien pabandyt 😃 implantacinio tepliojimo ar kraujo nepavadinčiau, net nesu anksčiau turėjusi tokio.
aplamai daug vilčių nededu šiam ciklui, kartosiu po kokių 2-3 d testą ir lauzysiu akis toliau 😃
Nepasiduodanti parašė:
Čiq jau savęs kankinimas 🙈
Kad žinokit aš labai šiam kartui neapsikraunu , nepavyks tai nepavyks, bus kada ir pavyks ☺️ na taip, savotiškas "kankinimasis" kai lauki, bet man tai jis dar pakolkas malonus laukimas kada uzkibs 😃 dar nedaug laiko man po visko, jeigu praeitą men kazkas kibo ir nepavyko, tai vadinasi neveltui, galbut reikia dar atsistatyti organizmui ir paciam ciklui, nenoriu perskubinti savęs
GretaC parašė:
Kad žinokit aš labai šiam kartui neapsikraunu , nepavyks tai nepavyks, bus kada ir pavyks ☺️ na taip, savotiškas "kankinimasis" kai lauki, bet man tai jis dar pakol…
Na taip,tu čia teisi. O aš kažkaip jau jaudinuos prieš rytojų.
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai