Nainaa parašė:
O HCG tyrimui reikia registruotis ar ne? Ir jei iki pietų pasidaryčiau jau gaučiau šiandien atsakymus ar priklauso kur daryčiau?
Gautumėte
pasiskambinkite ir užrašys šiandienai.
Nainaa parašė:
O HCG tyrimui reikia registruotis ar ne? Ir jei iki pietų pasidaryčiau jau gaučiau šiandien atsakymus ar priklauso kur daryčiau?
Gautumėte
pasiskambinkite ir užrašys šiandienai.
Nainaa parašė:
Priklauso kur darytumetes, aš darydavausi antejoj maždaug 11-12 val, gaudavau ats vakare.
Ateidavau be registracijos ir su taloneliu laukiau kol priims.
Poliklinikose manau lygiai taip pat ateini ryte pasirenki mokami tyrimai iš venos ar kažkas panašiai, susimoki ir tada tik paema krauja. Bet neidavau aš į polikliniką būtent hcg tyrimui, ėjau privačiai
GretaC parašė:
Sveikos ☺️ kelias dienas siektiek maudė pilvo apacia, dar po tų tepliojimų treciadieni ir ketvirtadienį sumąsčiau , kad tai tikrai galėjo būti pavėluota ov. Program…
Aš tai matau pas jus visuose
čia ne jus labai nenorėjot gruodį gimdyt?
GretaC parašė:
Sveikos ☺️ kelias dienas siektiek maudė pilvo apacia, dar po tų tepliojimų treciadieni ir ketvirtadienį sumąsčiau , kad tai tikrai galėjo būti pavėluota ov. Program…
Man matosi, bet tada jums tikrai tikrai ne 5dpo
Orchideja@ parašė:
Taip stipriau pamaudė kelias dienas, paskui tik vos juntamas ir greit praeina. Bet prie to dasidėjo krutinė, temp, ir pykinimas, bet mano pykinimas pasireiškia kiek…
Ne, bet visada jaučiu, ryte lyg kiaušidė viena labai jautėsi, bet šiaip daugiau jokių požymių, krūtine dar nulis jautrumo
ŠurumBurum_ parašė:
Matau! 😍
Ar ne su jum kalbėjom, kad gruodis ne visai tas mėn, kai leliuko norėtumėt? Ot būt…
Su manim su manim 😂 todėl sakau kad daug nesistengem, bet kelis kart tiesiog vyras baigė pamiršęs , nors abu buvom kalbėję kitaip 😂😂vakar taip pat po myliuko kalbejom, sakau tai kodel si kart nebaigei viduj, sako tai kalbėjom dėl tų švenčių, kad neitin norėtume, bet sakau, juk prieš kelias dienas tai vistiek baigei , o man dar šancu yra kad pastočiau 😂😂 o ten kelios dienos pirmyn atgal ta ovuliacija, vistiek tiksliai nežinai kada ji būtent įvyks, pagal programele skaičiavau, arba būtų buvus praeitą pirmadieni, arba vakar sekamdieni 😂 o finale pagal tepimą rusvai sprendžiu trečiadienį įvyko.
Zodziu tas seksas slidus reikalas , pamiršti visus dalykus , taip ir vyras pamiršo kad pats nenorėjo kalėdinio beibio 😂 viskas gerai, jeigu pasitvirtins testai labai lauksim ir dziaugsimes 🥰
Orchideja@ parašė:
Taip stipriau pamaudė kelias dienas, paskui tik vos juntamas ir greit praeina. Bet prie to dasidėjo krutinė, temp, ir pykinimas, bet mano pykinimas pasireiškia kiek…
Ne, bet visada jaučiu, ryte lyg kiaušidė viena labai jautėsi, bet šiaip daugiau jokių požymių, krūtine dar nulis jautrumo
Nepasiduodanti parašė:
Man buo pat ov iki pat dabar pamaudžia tiek pilvo apačia tiek strėnas. Bet kadangi čia pasisakius sulaukiau replikų,kad vos ne išsigalvoju ir man paaigydit reik,tai…
Aš tai dar ką pastebėjau, kad esu gan dažnai irzli ir mane viskas greit sunervina, ko tikrai anksčiau nebuvo 😃
Nainaa parašė:
O man merginos neramu šiek tiek,arba tikrai prisigalvoju. Kaip ir ryškėja,bet labai nežymiai. Mm turėjo būti 26d. Gaunasi 5 diena kai vėluoja,o testukas neryškus. Y…
Kai buvau pastojus, tai man irgi letai ryskejo. Manau, kad viskas yra gerai ir galite ramiai dziaugtis
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai