Aš jau antras rytas kaip rytais sunkiai išlipu iš lovos. Silpna, svaiksta galva, nestipriai, bet reaguoju į kai kuriuos kvapus jie man nemalonus. Kartais jaučiuosi sudirgusi, bet jaučiu, kad aš negaliu saves kontroliuoti, kad tai eina ne iš manės, toks jausmas kad kažkas dar vienas yra manyje. Krutine maudžia nestipriai, kartais nieko nejaučiu. Veidas pablyškes, laukiu 7 d turėtu pasirodyti mmm. Po 3-4 d po namu darbu, buvo stipris maudomas gimdoje, patepliojimas pusia dienos, užsidege skrandis kur net neturiu problemu su rugstingumu niekada. Kiekviena ryta valgau avižu koše ir niekada neturejau problemu. Nustojau valgyti ir šį ryta vėl taip negera buvo. Kitu simpromu nejaučiu, jokio maudimo gimdoje neliko, atrėja mmm bet nieko nejaičiu kad jos turėtu buti. Tik vakar važiuodama pas stomotologa netikėtai viskas pabalo akyse, ir galvoju kas man. Ši ryta vel tas pats. Neskubu darytis testo, jei vėluos mmm tada ir pasidarysiu.. nenoriu savęs kamuoti mintimis o gal aš laukiuosi. Sakau sau, jei ši karta nepavyko, bandysiu vėl. Bet viduje toks stiprus tikėjimas, jokios baimės ir jokio nusivylimo. Jaučiuosi keistai, negaliu savęs kontroliuoti. Ir tas alpimas, silpnumas netikėtai užklumpantis, jaučiuosi keistai 🙂
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus