Giedrė. parašė:
Ačiūspėsim abi
![]()
Nesimato pas jus kiek vaikui laiko. Man tai dar neatsirado mm., tai reik laukt.
Giedrė. parašė:
Ačiūspėsim abi
![]()
Nesimato pas jus kiek vaikui laiko. Man tai dar neatsirado mm., tai reik laukt.
Happy_days parašė:
Labutis , j jau ryt bus pikas manau 🫣
Jūs ne čia keliat testus, jūs keliat į premom gamintojo skiltį, jei pas jus ne premom testai tai reikia kelti į others 🤗 Paskui gali piką blogai rodyti
Horizonta parašė:
FB dar nėra, yra tik labai pasyvi TD nes kūrėja retai prisijungia. Jau priimtų gretos mažeja, o naujų narių nepriima.
Va va, aš pasiprašiau prieš savaitę ir manes nepriima.
RauDonoji parašė:
Pas mane įdomiai šį ciklą😄
Itariu cia del to, kad naudojate skirtingu firmu LH testus. Geriau butu, jei naudotumet tos pacios
pink witch parašė:
Jūs ne čia keliat testus, jūs keliat į premom gamintojo skiltį, jei pas jus ne premom testai tai reikia kelti į others 🤗 Paskui gali piką blogai rodyti
Geeeras, sito nezinojau 😳 as ir keldavau i premom
Horizonta parašė:
FB dar nėra, yra tik labai pasyvi TD nes kūrėja retai prisijungia. Jau priimtų gretos mažeja, o naujų narių nepriima.
Sukurta nauja TD 2026m. Kovinuku grupė, junkitės , aktyviau dalinsimės mintimis ☺️
Gruodis24 parašė:
Nesimato pas jus kiek vaikui laiko. Man tai dar neatsirado mm., tai reik laukt.![]()
Mano vaikui kątik sukako du metai
jums dar labai daug laiko, kad spėti
Maniosime parašė:
Kaip įdomu 😍 o oura žiedo nemėginote? Aš norėčiau temp sekti bet neįmanoma man realiai 😄
Nemeginau, bet labai noreciau, bet ir kainele😅 as turiu galimybe pasimatuot bkt rytais tai labaai smagu kad yra vienas budas, kuris 100 proc pasako, kad ivyko😅 ir galima stebet kiek laiko laikosi prg, kada pradeda kristi, taip gali numatyti, ar snd prasides mm,ar ne 👌
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai